• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düseldorftakı unıklınıkte tüp bebek yaptıran varmı

kimse yokmu yaptiran.varsa yazin bugün veya bir kac gün sonrada görseniz bu mesaji cevaplarinizi okiyacagimdan emin olun .bekliyorum

CANIM BENIM BEN ALMANYADA 4 kez denedim maalesef olumlu sonuc hicmi hic alamadim iki kezde istanbulda denedim ALLAH BUYUK RABBIM INSEALLLAH HAYIRLISIYLA BIZLEREDE VERIR:ben bonn ve kolnde denedim beni mahvettiler eger imkanin varsa turkiye diyorum bende simdi 7. migroyu denecem hayirlisi ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN::emir_bebek:

CANIM BENIM BEN ALMANYADA 4 kez denedim maalesef olumlu sonuc hicmi hic alamadim iki kezde istanbulda denedim ALLAH BUYUK RABBIM INSEALLLAH HAYIRLISIYLA BIZLEREDE VERIR:ben bonn ve kolnde denedim beni mahvettiler eger imkanin varsa turkiye diyorum bende simdi 7. migroyu denecem hayirlisi ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN::emir_bebek:

ablaminda on sene bebegi olmadi on sene sonra tüp bebekle hamile kaldi.7 yasnda kizi var.tekrar denedi ve tekrar tuttu dünde oglumuz oldu.oda reklinghausenda yaptirdi .bende aslinda türkiyede yaptirmak isterim ama esimi burda yaptirmaya zor ikna ettim oralara hic gitmez.allah yardimcimiz olsun ne diyeyim.

Back
X