Düşen beta kimyasal mı

Miniminno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2025
25
5
1
24
Merhaba sat 16 temmuz bat 20 ağustos sırasıyla beta hcg değerlerim
21 ağustos; 5.5
30 ağustos; 200
1 eylül; 66
Sizce kimyasal mı dış gebelik olabilir mi onda yükseliyor diye biliyorum ama endişeliyim.
Hafif kahverengi lekelenmem var evde kaset testim de her gün gitgide silikleşti sanırım kimyasaldır değil mi?
Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım kan vermeye devam mı edeyim regl olmayı mı bekliyim lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum

Büyük ihtimalle kimyasal canım betan sıfırlanınca regl olursun ama yinede bir doktora gitmende fayda var

Bence doktora gorunun mutlaka benım de 300-520 sonradan 300 kere düştü ıkı günde bır kanda
Kanama da oldu adet gıbı sureklı bıtmedı müdahale etmek zorunda kaldılar kendılıgınden beta dusmedı ve kese de oluştu boş gebelıktı

Evde kaset testle takip ettiniz mi benim kaset testimde günden güne silikleşti ve nerdeyse yok oldu artık sanırım baya düşmüştür değerim dimi? Haklısınız gideceğim mutlaka teşekkür ederim

Evde kaset testle takip ettiniz mi benim kaset testimde günden güne silikleşti ve nerdeyse yok oldu artık sanırım baya düşmüştür değerim dimi? Haklısınız gideceğim mutlaka teşekkür ederim
Kaset testle hıc yapmadım kanda daha çok bellı değerler üzerinden hareket edıyor doktor ultrasonla baktı hafta sa değerlerden sağlıksız görünce çok Gecmıs olsun kasetten anlamak zor olabılır degerınızı ölçtürün daha sağlıklı olsun

tamamdır ben sıfırlanana kadar beta veriyim o zaman ultrasonla da sıfırlanınca mı baktırayım sizce dün gittim betan 1500 olunca gel dedi çünkü hiç bakmadı ama 64e düştü

Betayla takıp et canım sonra da Yıne gıt göstermeye Bırsey kalmasın her hafta gıttım ben tedırgın olup doktor çağırmıştı kanama var mı

tamamdır ben sıfırlanana kadar beta veriyim o zaman ultrasonla da sıfırlanınca mı baktırayım sizce dün gittim betan 1500 olunca gel dedi çünkü hiç bakmadı ama 64e düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…