kızlar benim çevremdeki bi kaç arkadaştan gördüm bende aynı sorunu yaşadım burun ameliyatlarında genelde ameliyattan hemen sonraki burun ucu kalkıklığıyla ameliyattan 1 kaç ay sonraki burun ucu kalkıklığı arasında dağlar kadar fark var.gerçekten Düşmeyen burun ucu ameliyatında başarılı doktorlar varmı tamam bi kaç santim düşme olur yerçekiminden dolayı ama benim gördüklerim tamamen değişmiş düşmüş burunlar...
ben biraz araştırdım genelde iki burun ucu ortasındaki kıkırdağı kesip burnu yukarı kaldırıp dikiyorlarmış tabi zamanla dikişler kaynayınca burun yavaş yavaş aşşağı doru iniyormuş bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan özellikle rica ediyorum.Doktorlar buruna ne gibi bişlem uyguluyo kalkık olması için ve kalkık ömür boyu düşmeyen bi burun olabilirmi böle bi doktor varmı? lütfen cevap..
ben biraz araştırdım genelde iki burun ucu ortasındaki kıkırdağı kesip burnu yukarı kaldırıp dikiyorlarmış tabi zamanla dikişler kaynayınca burun yavaş yavaş aşşağı doru iniyormuş bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan özellikle rica ediyorum.Doktorlar buruna ne gibi bişlem uyguluyo kalkık olması için ve kalkık ömür boyu düşmeyen bi burun olabilirmi böle bi doktor varmı? lütfen cevap..