Düştükten sonraki adet kanaması

diygusalhatun

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
197
4
13
30
Merhaba kızlar..9 Mayıs'ta düşük yaptım ilk tüp bebek denememdi çok şükür tutmuştu ama 12 haftalıkken bebeğimi kaybettim..Bu İkinci adet oluşum ilk adetimde çok kanamam olmadı ama bu sefer bir kaç gün lekelenme şeklinde oldu şimdi ise parca parca kalıp kalıp ciğer gibi parçalar geliyo ve kanamam çoğaldı.. Kürtaj oldum daha sonrasında bir kaç doktora gittim parça kalmamıştı rahim temiz dediler bu kanama niye böyle oldu başına gelen var mı lütfen yazar mısınız

İlk adette kan zaten tam atılmıyor ikincide rahim duvarının kalınlığı felan o şekilde atılıyor merak etmeyin ben 3.adette bile o şekilde yaşamıştım hormonal döngüyü düzeni herşeyi bozuyor zaten düşük yapmak. Hatta ara kanamanız veya lekelenmeniz olursa bile merak etmeyin çok normal. Dilerim yeniden gebelik oluşur

Çok teşekkür ederim yazdığınız için çok korktum hatta hamile kaldım yine mi düşük yapıyorum diye düşündüm.. Kansızlığımda var çok yoğun pıhtı gelmesi sağlık açısından bir zararı var mıdır acaba.. Çok kan gelince düşük yaptığımda kanın durması için verdikleri haptan aldım şimdi keşke mesajınızı erken görseydim

Kirli kan ve rahim duvarındaki kalınlık atılıyor merak etme kansızlığı etkilemez ama kan vitamin tahlillerinizi verip ilaçlarınızı alın çünkü düşükte bu değerler aşırı şekilde düşüyor iğnelerle ilaçlarla 3 ayda zor toparlamıştım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…