Düştümü bebeğim :(

winter_is_coming

Baby is loading :)
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
4.491
1.037
198
35
Kizlar dun hamile.olduğumu öğrendim 30 du bhcg bugün sabah sancilarla (tıpkı adetin gibi şiddetli) doğumevi acile gittim kanamam da bildiğiniz adet gibi sancılı pihtili ve kırmızı.. Kanama başladıktan bir saat sonra tekrar bchg alındı 42 olmuş yani yükselmiş. Yarin özele gidecem. Dr değerlerin yükselmiş normal görünüyor dedi . eve gelincw kanama azalmakla beraber devam etti.. Bebek düşse hormon yükselir mi ultrasonda da göremedi çok yeni olduğu için :KK43: aranızda böyle birşey yasayan varmı

Kizlar dun hamile.olduğumu öğrendim 30 du bhcg bugün sabah sancilarla (tıpkı adetin gibi şiddetli) doğumevi acile gittim kanamam da bildiğiniz adet gibi sancılı pihtili ve kırmızı.. Kanama başladıktan bir saat sonra tekrar bchg alındı 42 olmuş yani yükselmiş. Yarin özele gidecem. Dr değerlerin yükselmiş normal görünüyor dedi . eve gelincw kanama azalmakla beraber devam etti.. Bebek düşse hormon yükselir mi ultrasonda da göremedi çok yeni olduğu için :KK43: aranızda böyle birşey yasayan varmı

Bebek düşse bhcg direk düşüyo canım. Üstelik artışı normal. Yarın 60 ın üstündeyse sıkıntı yok demektir. Progestan vermedi mi?

Canim yerlesme kanamasI olabilir benim bi arkadasım nkide boyle olmustu 12 haftalikken kurtaj olmaya gitti bebek varmis gec dollenme olabilir baska doktora git hemen kurtaj olma

Canim yerlesme kanamasI olabilir benim bi arkadasım nkide boyle olmustu 12 haftalikken kurtaj olmaya gitti bebek varmis gec dollenme olabilir baska doktora git hemen kurtaj olma
Canım yerleşme kanamasina gore baya çok oldu kanama kimyasal diyor doktor ama bir buçuk ta çıkacak kesin sonuç :KK43:
Otuz çıktı HCG sonraki gün 42 çıktı sanırım çok yeni 12haf. Falan olamaz zaten 23 aralık son bat tarihim

umarım kötü sonuçla karşı karşıya kalmazsınız ben yaşamadım ama gebeliği boyunca regl olanlar olduğunu biliyorum belki öyle bir durumdur

Benim annem de hamile kaldıktan sonra regl olmaya devam etmiş.
Umarım sizinki de böyle bir durumdur da kötü birşey yoktur inşallah.

degerin artmissa bebis hala seninle merak etme :) ama surekli istirat et mecbr olmadkca yat kalkma bnmde dusuk tehlkm var kanamam oldu 1 hfta hastanede yattm hala evde yatyrm

:KK42: gitti kızlar bebegim değerim 41den 36 ya düşmüş. Kimyasal gebelik dediler :KK42: bir gun bile yadayamadim sevincimi :KK42:
Ooffff :@ ne diycegimi bilemedim yaaa :( uzulme en azindan yeniymis benim bebegimin cinsiyeti bile belli ama dusuk tehlikem var ilaclarla tutunsun diye ugrasiyoruz ins beni birakmaz :(( yaa benim haftalarimda olms olsaydi allah korusn :(

Ooffff :mad: ne diycegimi bilemedim yaaa :KK43: uzulme en azindan yeniymis benim bebegimin cinsiyeti bile belli ama dusuk tehlikem var ilaclarla tutunsun diye ugrasiyoruz ins beni birakmaz :KK43:( yaa benim haftalarimda olms olsaydi allah korusn :KK43:
Haklisin canım ama insan yine de üzülüyor allah yavrunu sana bagislasin bende on ay bekledim ama bir gün bile sürmedi sevincm ... İnşallah sağlıklı yavrularimiz olur ... Bende anneliigi yasamak istiyorum .. :KK43:

Haklisin canım ama insan yine de üzülüyor allah yavrunu sana bagislasin bende on ay bekledim ama bir gün bile sürmedi sevincm ... İnşallah sağlıklı yavrularimiz olur ... Bende anneliigi yasamak istiyorum .. :KK43:
Saol canim allah razi olsun . Onemli olan hamile kaliyor ola bilmen bu bile insani avutuyor inan bazilari cabalasada etsede olmuyor iste benim bi tanidik 10 yil ugrasti hastanelerde ama olmuyor iste allah vermeyince vermiyor .. Sen doktoruna sor ne kadar beklemen gerekiyor hamilr kalman icin doktor kontrolunde hamile kalabilirsin ins bidahaki sefere saglikla kucagina alirsin senin icin dua edicem . :(

saglik olsunn :(

Umarım tüm güzel dileklerim sizinle herseyde vardır bir hayır stres yapmayın o da çok önemli şu an en önemlisi sizin Sağlığınız rahat olun hersey yoluna girer

Umarım tüm güzel dileklerim sizinle herseyde vardır bir hayır stres yapmayın o da çok önemli şu an en önemlisi sizin Sağlığınız rahat olun hersey yoluna girer
Sağolun girecek tabi ama zaman lazim insana.. Bi de ben bi kere birşey yaşayınca hep basıma o gelecek sanırım yine

Back
X