Varİki defa dusuk yaptim. Yani yasamadilar. İlki 2 sene once 9 haftalikken ikincisi ise bu hafta 8 haftalikken kalbi durdu gelisemedi ve yasamadilar. Kan pihtilasmasi veya herhangi bir sorunum olmadigi ve herseyin guzel ilerledigini soylemislerdi. Ancak soyle bir durum oldu. Her iki kaybimda da kotu ruyalar gordum. Ruyamda yasamayacgina kadar gordum. Bir rivayet duydum rivayet diyorum cunku bilmedigim bir konu. İlk defa duydum. Ümmü sübyan denen bir sey varmis. Bu konularda Allahin kitabi ve hadislerden baska cogu seye ön yargili yaklasirdim. Ancak bu konu biraz dusundurdu. Bu konuyla ilgili bilgisi olan ihtimal veren veya buna dair yasamisligi olan varsa bilgilendirebilir mi?
Banada mesaj yollar mısınız? Bende benzer şeyleri yaşadımVar
Özel mesaj yollayacam size birazdan
Evet Bi yakınım yaşadı hatta hamileyken ümmü sübyan duası oldugu için bebegi korudu yani o dua olmasa yine düşük olacaktı kadının yaşadığı şey kan dondurucu insan korkuyor duayı yazdırıp yanınından hiç ayırma inşallah sag salim çocugun olurİki defa dusuk yaptim. Yani yasamadilar. İlki 2 sene once 9 haftalikken ikincisi ise bu hafta 8 haftalikken kalbi durdu gelisemedi ve yasamadilar. Kan pihtilasmasi veya herhangi bir sorunum olmadigi ve herseyin guzel ilerledigini soylemislerdi. Ancak soyle bir durum oldu. Her iki kaybimda da kotu ruyalar gordum. Ruyamda yasamayacgina kadar gordum. Bir rivayet duydum rivayet diyorum cunku bilmedigim bir konu. İlk defa duydum. Ümmü sübyan denen bir sey varmis. Bu konularda Allahin kitabi ve hadislerden baska cogu seye ön yargili yaklasirdim. Ancak bu konu biraz dusundurdu. Bu konuyla ilgili bilgisi olan ihtimal veren veya buna dair yasamisligi olan varsa bilgilendirebilir mi?
Allah razi olsunEvet Bi yakınım yaşadı hatta hamileyken ümmü sübyan duası oldugu için bebegi korudu yani o dua olmasa yine düşük olacaktı kadının yaşadığı şey kan dondurucu insan korkuyor duayı yazdırıp yanınından hiç ayırma inşallah sag salim çocugun olur
Merhaba aynı durumu yaşıyorum bir yol bulabildiniz mi?İki defa dusuk yaptim. Yani yasamadilar. İlki 2 sene once 9 haftalikken ikincisi ise bu hafta 8 haftalikken kalbi durdu gelisemedi ve yasamadilar. Kan pihtilasmasi veya herhangi bir sorunum olmadigi ve herseyin guzel ilerledigini soylemislerdi. Ancak soyle bir durum oldu. Her iki kaybimda da kotu ruyalar gordum. Ruyamda yasamayacgina kadar gordum. Bir rivayet duydum rivayet diyorum cunku bilmedigim bir konu. İlk defa duydum. Ümmü sübyan denen bir sey varmis. Bu konularda Allahin kitabi ve hadislerden baska cogu seye ön yargili yaklasirdim. Ancak bu konu biraz dusundurdu. Bu konuyla ilgili bilgisi olan ihtimal veren veya buna dair yasamisligi olan varsa bilgilendirebilir mi?
Halen arastiriyoruzMerhaba aynı durumu yaşıyorum bir yol bulabildiniz mi?
Bence doktorunuzu değiştirip arkadaşın bahsettiği testleri yaptırmalısınız. Bilime güvenin.Genetik
Sperm analizi
Sperm dna hasar testlerinizi yaptırın.
gebelik önhazırlığındayım, bana da mesaj atar mısınız?Var
Özel mesaj yollayacam size birazdan
Size mesaj attimi bayan o duayı?Halen arastiriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?