Düşüğüm olmadan tibbi genetik bölümüne gitsem tahlil yaparlarmi

Emelguclu89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
92
52
88
35
Merhabalar. 3asilama bir tup bebek negatifim var. 5 yillik evliyim Tibbi genetik bolumune randovu alsam doktor senin hic dusugun yok sana tahlil bakamam der mi. Bulundugum ilde tibbi genetik bolumu yok sehirdisina gunubirlik randovu alip gitmeyi dusunuyoruz esimle. Elimiz boş donermiyiz. Tecrubesi olan yorum yazarsa sevinirim. Birde ucretlimi acaba bu işlem

Aile de pıhtılaşma eğilimi olan bireyler varsa yaparlar eğer devlette yaptirirsaniz ücretsiz sanırım direk sıra alınmıyor beni doktor yonlendirmisti tabi orada nasıl bilemem

Mhrsde randovu çıkıyor alabiliyorum ama aile gecmisindede boyle bir durum yok. Ilk tup bebek denemem olumsuz oldu. Ikinci tedavi icin maddi durumumuz şuan yoktur beklemedeyiz. O suredede bosuna beklemiyim genle alakali bir sorun varsa tutmama sebebi varsa araştırayım demistim

Aile de pıhtılaşma eğilimi olan bireyler varsa yaparlar eğer devlette yaptirirsaniz ücretsiz sanırım direk sıra alınmıyor beni doktor yonlendirmisti tabi orada nasıl bilemem
Mhrsde randovu çıkıyor alabiliyorum ama aile gecmisindede boyle bir durum yok. Ilk tup bebek denemem olumsuz oldu. Ikinci tedavi icin maddi durumumuz şuan yoktur beklemedeyiz. O suredede bosuna beklemiyim genle alakali bir sorun varsa tutmama sebebi varsa araştırayım demistim

Bu sekilde aktarirsaniz yaparlar inşallah ben 2 düşük yaptığım halde bana 3. Olmadan bakmıyoruz aslında demişti ben doktorun çalışma hastası olduğum için yaptı benim kanimla çalışma yapıyordu
Inşallah iyi anlayışlı bir doktor gelirse yaparlar

Testi yaptırabildiniz mi ? Doktor sorun çıkardı mı acaba

Merhaba malesef yasaklardan dolayi vs gidemedik. Buludugim sehirde boyle bir bolum yok basla bir sehire gitmem gerekiyor o yuzdem ayarlayamadik bir turlu

Merhaba malesef yasaklardan dolayi vs gidemedik. Buludugim sehirde boyle bir bolum yok basla bir sehire gitmem gerekiyor o yuzdem ayarlayamadik bir turlu
Size tavsiyem istanbulda haseki hastanesine gidin dr ömer bey. Geçen ay gittik eşimle çok yardımcı oldu. Sadece bu testleri daha önce yaptırıp yaptırmadığımızı sordu. Ben tüp bebek basarızlığımın olduğunu söyledim. Direkt sisteme girdi tahlilleri. Hiç bir ücret ödemedik. Özelde sormuştum 3000 -4000 civarı bir ücret çıkıyor. Kan verme bölümündeki personelde çok ilgili davrandılar. Kan aldıktan sonra bir defter var oraya bilgilerimizi girdiler. Sonuç çıkınca arayacaklar 1,5 - 2 ayı buluyor tabi sonucun çıkması. Bende sonucu bekliyorum. Gidebilirseniz tavsiye ederim hasekiyi.

Cok tsk ederim bilgi icin ben gidememde arkadaşıma onerecegim muhakkak. Insallah sizinkide temiz cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…