Düşüğün kıyısından bebeğiyle doğuma ilerleyenler...

angel25

Evli Mutlu Hamile :))))))
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2007
959
5
96
43
İzmir
mrb arkadaşlar Allahın bize verdiği en güzel mutluluk elbetteki bebek haberi anne olma heyecanı...tam hamilelik moduna girmişken her gebeliğin düşmanı düşük riski tabiki 12-13. haftaya kadar risk içinde olmak o korkuyla yaşamak..bende 7. haftamda lekelenme kanama ile düşük riski bulunan gebeler arasındayım eminim biçok arkdaşımın başına gelen bi durum önemli olan bu dönemi bebeğimizle beraber atlatıp doğuma doğru ilerlemek : şimdi bu dönemde neler yapıyoruz, yapmamamız gereken şeyler ney,kullandığımız ilaçlar gibi bilgilerimizi paylaşırsak eminim ki bebeğimiz bizlere daha sıkı tutunucak allahın izniyle kucağımıza alacağız..ben bu zorlu dönemi bebeğimle beraber atlatmak istiyorum kendime inanmak istiyorum allahım hiçbirimizin meleğini canımızdan ayırmasın...bu acı dönemi bebeğiyle atlatan bütün arkadaşlarımın hikayesini hepimize güç ve destek vermesi açısından topiğe bekliyorum...bebeklerimiz Allaha emanet...

neden kimse yorum yapmıyor , kimsenin başına gelmedimi düşük riskini atlatıp doğuma gün sayan meleğine kavuşan olmadımı arkadaşlar ((

canım ben 14. haftaya kadar kanaması olan ve cok sukur o zor gunlerı atlatan bır hamıle olarak sana tavsıye edebılceklerım kan uyuşmazlıgın varsa rhogam konusunu doktoruna sor.ılaclarını kesınlıkle duzenlı kullan.tuvalet harıcınde ayaga kalkmamaya calıs.cınsel ılıskı kesınlıkle yasak.yedıgın ıctıgın cok onemlı.bol su kesınlıkle.ben 14.haftaya kadar sureklı yattım.çok şukur ınsallh sen de atlatırsın.allhım yardımcın olsun canım.

saol cnm..kan uyuşmazlığı yok şükür..evde yemeğe temizliğe eşim koşturuyo ama bende peşinden bişeyler yapmaya çalışıyorum pek dinlenemedim şu 2 gündür... sanada çok geçmiş olsun atlatmışsın o günleri allah hayırlısıyla oğluşuna kavuştursun..

amın canım saol.darısı basına ınsallh.korkma ama sakın sakin kalmaya çalış.

ben de 4+5 günlük hamileyim.akıntım var sümük gibi ama daha koyu rengi kırmızı değil pembe hiç değil.kahve de değil çoookkk açık kahve koyu sarı gibi zaman zaman oluyor.daha önce çokk sistit idrar yollarım enfeksiyon kapmıştı.bir de böyle sürekli sancım var ama adınıda koyamadım ki çünkü bağırsaklarımda çalışmıyor.sizce bunlar düşük tehlikesimi.daha doktora gidemedim...gebe olduğumuda arefe günü öğrendim...

Öncelikle çok geçmiş olsun. sağlıkla evladına kavuş inşallah. Bende şimdi 1 yaşında olan oğluma hamileyken aynı senin haftalarda lekelenme farkettim hemen tıp fakültesine acile gititm. iğne vs yapıldı o geceyi hastanede geçirdim. Doktor kesede küçük bir yırtık olduğunu söyledi ve eğer dedi bebek düşerse hiç üzülme, sağlıksız bebek düşer dedi. Bunu söyleyen çok iyi bir doktordu. sonra beni eve gönderdi ve 1 ay boyunca özellikle ilk 2.5 hafta tuvalet dışında hiç ayağa kalkmayacaksın dedi. Benimde başka bir çocuğum var ve gurbette tektim. eşim sağolsun işe gidip geldiği halde beni hiçkaldırmadı. sabah bana kahvaltımı hazırlar evin işini yapar kızıma bakar giderdi. gelince o kahvaltıyı toplardı düşün yani kahvaltı toplamak için bile kalkmadım. Kanamam 3-4 gün sonra kesildi. Bu zamanlarda yatacaksın. yağanın altına bir yastık koy ve hep uzan. Tuvalet ve banyo ihtiyacın dışında kalkma...

sağol canım allah evlatlarını sizlere bağışlasın...senin kan mı geliyordu bariz.

Saolasın. Evet 3-4 gün regli kanamam gibi kanamam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…