düşük anlaşılırmı..

melegim..

inşalahh...
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
19
0
86
İzmir
arkadaşlarım merhaba bi sorum olacak sıze..gecenlerde papatyam adlı dızıde bılmem ızleyen varmı..ordakı oyuncu kadın doktora gıdıo hamıle bu arada ultrasona bakıo muane edıo ve demıskı bebgı dusurmus ve kadın bunu doktora gıdınce anlamıs boyle bısı mumkunmu yanı dusuk yapsanız anlasılır demı hanı hamıle oldugunuz ogrendıkten sonra sevgılelerle

Son düzenleme:
mb. öncelikle hamile iseniz hayırlı olsun ve sakın içinizi karartmayın.düşüğe gelince bazı kadınlar hiç fark etmeden düşük yapabiliyorlar yani daha çok küçükken normal adet kanaması gibi biraz daha ağrılı ve biraz daha fazla kanamalı bir dönem sanıyorlar...ama nasibi varsa da hiç bir şey olmaz içinizi ferah tutun sevgiler....

evet hamileyim cok sukur..yanı mutlaka kanamam olur demı ole bı durumda yanı akıntı falan degılde kesınlıkle kanamayla duser bebiş A,llah korusun cumlemızın kini tabi..

Allah bagışlasın öncelikle ....içini rahat tut benim ilkide düşük oldugu için çok tedirgindim ama zamanla geçiyor...sen ve bebeğin Allahha emanet olun..

Niye gülüyorsunuz komikmi bir kadının hamile olduğunu öğrendikten sonra ultrasonda bebeğini kaybettiğini düşürdüğünü öğrenmesi??????????????? ha kalbi durmuş ha düşürmüş ve farkında değil olamazmı yani!!!!!

kız nıye ben guleyım ayol zaten bole bısı olurmu mumkunmu dıe soruorum..o ıkonuda sevgılerle yazdıgım ıcın koydum amacım dalga gecmek degıldı ole olsa baska seyler yazardım kusura bazkma baya ıncıttım sanırım senı

düşürdüyse kanaması olur arkadaş onu yazmaya çalışmış. bu kadar soru işaretine ne gerek vardı anlamadım.

ben geçen hamileliğim de 5 haftalık düşük yaptım
bi anda kanama başladı usg ile bakınca bebek yok dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…