Düşük artan bhcg :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gmy88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gmy88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
11
0
86
37
Lütfen yardım..
Benim adetim çok düzensiz troidin etkiside cok bunda tabi artı polikistik overda cabası
En son agustos 17 adet günüm. Eylülde hastalanmadım Ekim oldu hala ses yok. Gecen çarşamba evde test yaptım 2.cizgiyi silikte olsa gördüm. Persembe gittim kan verdim 44 cıktı değerim. Katlar diye pazartesi tekrar yaptırdım 98 cıktı cok düşük degilmi 4 günde bu artış. 48 saatte 2ye katlanması gerekiyordu ama sonuc ortada ( moralim bozuk hemde cok

Bu durumu yasayan sonrasında değerleri saglıklı artan oldu mu aranızda

Benim böyle bir durum oldu 6 ay kadar önce..değerim düzgün artmadı dış gebelikten şüphelenildi metkstrat iğnesi vuruldu ve düşürdüm normal adet gibi sizin de dış gebelik olabilir ama bir doktora görünün değeriniz çok düşük korkmayın sağıklı olacağını sanmıyorum Allah bilir tabi

Ben de bundan iki ay önce çok az artan sonra da düşen beta hcg değerleriyle bebeğimi kaybettim, kimyasal gebelikmiş, bu konuyuda o kadar çok araştirdim ki malesef beta hcg değerleri düştükten sonra bir daha çikmiyo ve düşecek bebeği engelleyemiyorsun, sana umut vermeyi çok isterdim canim ama gelişmelerden haberdar et bizi kimbilir belki mutlu haberler verirsin de umut olursun

Bu durumu yasayan sonrasında değerleri saglıklı artan oldu mu aranızda

Evettt ben varim..
canim benim ilk degerim 36 cikti
2 gun sonra tekrar yaptirdim.. 40 cikti..
iki katina cikmasi gerekirken sadece 4 artmisti.. 5 gun sonra 149 cikti
Bende hic bizaman iki katina cikmadi..

Ikinci testi yaptirdigimda kimyasal gebelik dediler.. umut yok dediler.. ama benim umudum vardi ve oldugu gibide duzeldii..

4 -5 kere daha kan verdim ve ultrasona girdim bi seferde dis gebelik dediler ameliyat olacaksin hayati tehliken var yumurtaliklarin alinacak dediler..
ama benim icimdeki ses bebegin gayet iyi dedigi icin yaptirmadim..

Ve suanda 9 bucuk haftalik kalp atisi duyulan bir bebegim var karnimda..

çok ilginç maşallah.. böyle hikayeleri duyunca hep acaba diyorum beklemelimiydim ama doktoruma çok güveniyorum ve umut yok demişti bende iğne oldum düşürdüm

Yani bir önceki gebeliğimde bunlar yaşandı

çok ilginç maşallah.. böyle hikayeleri duyunca hep acaba diyorum beklemelimiydim ama doktoruma çok güveniyorum ve umut yok demişti bende iğne oldum düşürdüm

Aynen canim.. butun kotulukleri saydilar bana.. ama hic biri tutmadii
kimyasal gebelik dis gebelik yok kese cok asagida dusecek.. bilmem ne.. her hafta yok dustu dusecek denildii. Doktor bile suanda soktaa..
ultrasona girdigim halde resmen ameliyat lazim dis gebelik dediler.. ama oyle bisey olmadi herseyin hayirlisi canim ya

Aynen öyle gerçekten tıbbın da şok olduğu durumlar var:)) Allah kucağnıza da almayı nasip etsin

Aynen öyle gerçekten tıbbın da şok olduğu durumlar var:)) Allah kucağnıza da almayı nasip etsin

Hahahah doktor bile resmen gulerek tuhafsin yapilcak bisey yok diyo:)) dalga geciyo
aminnn canim.insAllah cumlemizinki

ArkadaşlAr merhaba ben 2 gebelik geçirdim ilki boş gebelik 2. Si bebek karnimda öldü. Doktorum 6 ay çocuk yapma dedi ve en son mayısta kürtaj oldum ve yaklaşık 5 ay oldu hamile kalsam gene aynı sorunları yaşar mıyım lütfen yardımcı olur musunuz?

Biz bugun kesemizi gördük cok şükür allahıma.. Şuan icin hersey yolunda bakalım hayırlısıyla böylede gider inşallah

Çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin allahım inşallah

Suan hamılemisiniz

Evet 11,5 haftalik ve cok sükür herseyde yolunda.. :)
Maşallah cnm bana da boş gebelik dediler pazartesi gittim bebek gözüktü.bende sıkıntı kesem küçük çok endişeleniyorum ınş herşey yolunda gider iki düşüğüm var tüp bebekte bu kendiliğinden süprizim yumurta oldu hayatımızda Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm

Aminnn canim cumlemizinki insAllah saglikli olur...
Cok.sevindim gözünüz aydin :)
Rabbim sag salim size bagislasin..
bana da basta kese kucuk haftana uymuyo denildi.. ama cok sukur sorunumuz yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…