• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük beta hcg değeri 22,49

kullanc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Regle bir gün kala erken gebelik testiyle silik çizgiyi gördüm ve hemen kan testi yaptırdım, değerim 22,49 çıktı.
Yumurtlamanın 21/22. Günlerde olduğunu biliyorum dolayısıyla geç yumurtlama geç döllenme olmuştur diye tahmin ediyorum.
Bu şekilde değeri olup sağlıklı artan var mı?
48 saat sonra tekrar test yaptırdım, şimdi sonucun çıkmasını bekliyorum. Beklerken buraya yazmak istedim..

Düzenleme : ilk sonuçtan 48 saat sonra değerim 53

Son düzenleme:
Regle bir gün kala erken gebelik testiyle silik çizgiyi gördüm ve hemen kan testi yaptırdım, değerim 22,49 çıktı.
Yumurtlamanın 21/22. Günlerde olduğunu biliyorum dolayısıyla geç yumurtlama geç döllenme olmuştur diye tahmin ediyorum.
Bu şekilde değeri olup sağlıklı artan var mı?
48 saat sonra tekrar test yaptırdım, şimdi sonucun çıkmasını bekliyorum. Beklerken buraya yazmak istedim..
Ben de regldim bir gün gecikince 98le öğrendim iki gün önce muhtemelen sizinki kadardı endişe etmeyin bugünkü değeri bekleyin

Ben de regldim bir gün gecikince 98le öğrendim iki gün önce muhtemelen sizinki kadardı endişe etmeyin bugünkü değeri bekleyin
Teşekkür ederim cevabınız için değerim geldi, 53 inşallah bu sağlıkla artmaya devam eder
Daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için aynı durumu yaşamaktan korktum

Teşekkür ederim cevabınız için değerim geldi, 53 inşallah bu sağlıkla artmaya devam eder
Daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için aynı durumu yaşamaktan korktum
Her gün %60 artmis, benimde aynı orandı endişelenmeyin

Back
X