DÜŞÜK BETA HCG DEĞERİ

zelliha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2014
40
23
38
40
Kızlar merhaba, bir konuda fikirlerinize ve yardımınıza ihtiyacım var: Benim adet tarihim 2 gün gecikince evde hamilelik testi yaptım, ikinci çizgi çok silik çıktı. Hemen o gün kan tahlili yaptırdım beta hcg 48.24 çıktı. bu testten iki gün sonra yani adetim gecikmesinin 4. gününde tekrar ölçtürdüm 61.91 çıktı ve bu arada iki defa daha evde hamilelik testi yaptırdım onlarda da çizgi silik çıktı. doktora gittim vajinal ultrason yaptı ve rahim çok kalınlaşmış ama sonuçların çok düşük dedi.iki gündür kendimi yedim resmen düşük mü olacak, kimyasal gebelik mi yoksa dış gebelik mi acaba diye. ilk hamileliğim ve çok stres oldum. yarın yine gidip test yaptırayım diyorum. pazartesi doktor tekrar ultrasonla bakacakmış. Bu kadar düşük değeri olup yükselen oldu mu? Tecrübesi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Allah hepinizden razı olsun ve herkese sağlıklı ve hayırlı bebek nasip etsin inşallah.

Kızlar merhaba, bir konuda fikirlerinize ve yardımınıza ihtiyacım var: Benim adet tarihim 2 gün gecikince evde hamilelik testi yaptım, ikinci çizgi çok silik çıktı. Hemen o gün kan tahlili yaptırdım beta hcg 48.24 çıktı. bu testten iki gün sonra yani adetim gecikmesinin 4. gününde tekrar ölçtürdüm 61.91 çıktı ve bu arada iki defa daha evde hamilelik testi yaptırdım onlarda da çizgi silik çıktı. doktora gittim vajinal ultrason yaptı ve rahim çok kalınlaşmış ama sonuçların çok düşük dedi.iki gündür kendimi yedim resmen düşük mü olacak, kimyasal gebelik mi yoksa dış gebelik mi acaba diye. ilk hamileliğim ve çok stres oldum. yarın yine gidip test yaptırayım diyorum. pazartesi doktor tekrar ultrasonla bakacakmış. Bu kadar düşük değeri olup yükselen oldu mu? Tecrübesi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Allah hepinizden razı olsun ve herkese sağlıklı ve hayırlı bebek nasip etsin inşallah.
Canim bende de aynısı oldu testte silik çizgi çıktı adetim 5 gün geçmişti 155 çıktı 600e kadar çıktı sonra da düştü kimsayal gebelik yasadım , bana da ilk dış gebelik dediler içime sinmedi başka doktora gittim Rahmi'n cok kalın dış gebelik olduğunu sanmıyorum demisti ki öyle de oldu dün kanama ile vücut attı sen 2günde bir kan testi yaptır yükselmiyorsa kimyasal gebelik olasılığı daha yüksek . Allah yardımcın Olsun

İyi de canım az bekleseydin neden hemen vajinal ultrason yaptırdın ayrıca doktorun bakmış bile saçma daha bebek 4 haftalik ancadır biraz bekle bi iki gün sonra sağlık ocağında tekrar yaptır beta hcggetirme aklına düşük filan rahatla biraz stres yapmaman gerek

Canim bende de aynısı oldu testte silik çizgi çıktı adetim 5 gün geçmişti 155 çıktı 600e kadar çıktı sonra da düştü kimsayal gebelik yasadım , bana da ilk dış gebelik dediler içime sinmedi başka doktora gittim Rahmi'n cok kalın dış gebelik olduğunu sanmıyorum demisti ki öyle de oldu son kanama ile vücut attı sen 2günde bir kan testi yaptır yükselmiyorsa kimyasal gebelik olasılığı daha yüksek . Allah yardımcın Olsun

canım çok teşekkür ederim. seninki aslında epey yükselmiş çok üzüldüm senin için hayırlısı değilmiş demek geçmiş olsun sana da, Allah bir daha yaşatmasın... inşallah benimki normal sağlıklı bir gebeliktir

İyi de canım az bekleseydin neden hemen vajinal ultrason yaptırdın ayrıca doktorun bakmış bile saçma daha bebek 4 haftalik ancadır biraz bekle bi iki gün sonra sağlık ocağında tekrar yaptır beta hcggetirme aklına düşük filan rahatla biraz stres yapmaman gerek
canım teşekkür ederim alakan için, ben de şaşırdım aslında doktor hemen vajinal ultrason yaptı, hatta ben de sordum bir zararı olur mu diye yok olmaz dedi. of çok sinirlerim bozuldu internette genelde düşük veya dış gebelik ile alakalı şeyler yazılmış...

canım teşekkür ederim alakan için, ben de şaşırdım aslında doktor hemen vajinal ultrason yaptı, hatta ben de sordum bir zararı olur mu diye yok olmaz dedi. of çok sinirlerim bozuldu internette genelde düşük veya dış gebelik ile alakalı şeyler yazılmış...
Benim tanidiklarim var böyle olupta gebeliği sağlıklı devam eden az sabret bakalım rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli verir Yavrunu sana

canım çok teşekkür ederim. seninki aslında epey yükselmiş çok üzüldüm senin için hayırlısı değilmiş demek geçmiş olsun sana da, Allah bir daha yaşatmasın... inşallah benimki normal sağlıklı bir gebeliktir
Amin canim cümlemize nasip etsin inşallah .. Sen aksatma kan tahlili yaptır 2 günde bir

Amin canim cümlemize nasip etsin inşallah .. Sen aksatma kan tahlili yaptır 2 günde bir
dediğin gibi yaptırayım yarın, işin ilginci doktorlar istemiyorlar acayip bir şey yani ikinci tahlili de zorla aile hekimime yazdırdım gerek yok dedi...en son gittiğim ultrason yapan doktor da tekrar istemedi, bir acayipler...herkes iki günde veya en az haftada bir kere takip etmek gerekir diyor halbuki...

Kızlar merhaba salı günü (adetimin ertesi günü) test yaptırdım sonucum 100 çıktı iki gün sonra yani bugün tekrarladım 192 çıktı. 2 katı arttı aslında ama herkes 300-400 lerden bahsediyor. Sizce nasıl?

2 gün şart Canım cünkü benim doktorum takip altına almamız lazım demisti cocuk zaten görünmüyor ultrason hiç bir ise yaramıyor inan 1 haftada 3 doktora gittim perisan oldum kollarım delik deşik oldu kan vermekten biri bisey söyleyemiyor , cogu insan doktor mağduru insallah daha kötü birşey çıkmaz sen bosver onu bunu özel hastaneler yapıyor kan tahlili kimseye hesap vermek zorunda değilsin git yaptır parasıyla 15 20 lira bisey ama 2 günde yaptır artmıyorsa zaten bir aksilik var demektir Cünkü 2 günde bir iki katına çıkması lazım değerlerin Z zelliha

Kızlar merhaba salı günü (adetimin ertesi günü) test yaptırdım sonucum 100 çıktı iki gün sonra yani bugün tekrarladım 192 çıktı. 2 katı arttı aslında ama herkes 300-400 lerden bahsediyor. Sizce nasıl?
Canim genelde artması lazım ama en azından artmış sen devam et 2 günde bir test yaptırmaya 2 katı olarak artması lazım

canım maşallah seninki güzel gidiyor bence

Teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız hepimiz sağlık sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah

Bugün test yaptırdım sonuç 13'e düşmüş :KK61: kaybediyorum bebeğimi :KK61::KK61:
Çok zor olmalı canım ama mümkün olduğunca yıpratmamaya çalış kendini. Maalesef son zamanlarda çok sıklaşan bir durum oldu bu. Hayırlısı olan buymuş demekki hamile kalabiliyorsun bak ne mutlu sana. Bir sonraki ayı iyi değerlendir :nazar::nazar:

Yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Benimde ilk 57 çıkmıştı sonra katladı canım seninki normal bence 2 günde o kadar artması geç dollenme olabilir hem dış gebelik olduğunda değerlerin çok fazla yükseldiğini duymuştum normalden fazla çıkardı beta hcg yüreğini ferah tut benim 1 hafta sonra 1000 lere çıkmıştı seninde yükselir

Öncelikle merhaba herkese ben yumurtlama zamanında bir birliktelik yasadim ve daha sonra her zamankindrn biraz az bi adetim oldu ve şuan 16 güne yakin hasta olamiyorum hastaneye gittim gebelik cikmadi sizce gebelik olma ihtimali var mi ? Simdediden teşekürler

Back
X