DÜŞÜK BETA HCG DEĞERİ

işte sabredicem inşallah cumartesi tekrar vericem kan hem korku hem inanılmaz bir sevinç var içimde herşeyin hayırlsı olsun inşallah

bebiş çok yeni o yüzden değerin öyle düşük geliyor sana :) Çook acele etmişsin, 3 gün sonra biraz daha ben buradayım der :)

işte sabredicem inşallah cumartesi tekrar vericem kan hem korku hem inanılmaz bir sevinç var içimde herşeyin hayırlsı olsun inşallah
Bol bol dinlen ayakların yüksek Tutarak uzan protein (et , yumurta) bakımından kuvvetli beslen. Ceviz fındık fıstık ye bol bol. Konuş onunla kendini bilhassa ayaklarını sıcak tut. Ananas ye bebeğin rahme tutunmasını kolaylaştırıyprmuş

Bol bol dinlen ayakların yüksek Tutarak uzan protein (et , yumurta) bakımından kuvvetli beslen. Ceviz fındık fıstık ye bol bol. Konuş onunla kendini bilhassa ayaklarını sıcak tut. Ananas ye bebeğin rahme tutunmasını kolaylaştırıyprmuş

Canım sana da cok cok hayırlı olsun insallah :)

Kızlar mrb benimde adetime 8 gün kala belirtilerim olnca gtiim hamileymişim beta degerim ilk 11 di cuma günğ yaptırmıstım dün yaptırdım 60.57 cıktı adetimede 5 gün var iki gün sonra geri gel dedi sizce yükselirmi daha degerim:dua:

Canım naptin kan verdin mi
CAnım merhaba ertesi gün kan verdim 2,37 çıktı tam 28 günde de adet oldum demekki iğnenin etkisi 13. güne kadar sürüyormuş çünkü hala silikti, hayırlısı olsun 1 ay vericem kasımda tekrar aşılama düşünüyoruz bakalım,

CAnım merhaba ertesi gün kan verdim 2,37 çıktı tam 28 günde de adet oldum demekki iğnenin etkisi 13. güne kadar sürüyormuş çünkü hala silikti, hayırlısı olsun 1 ay vericem kasımda tekrar aşılama düşünüyoruz bakalım,
Hadi hayırlısı olsun insallah cnm :)

2.37 ne oluyor ya anlamadım ben bir turlu ben test yaptırdım 0,5 çıktı sonuç aradaki fark ne anlamadim

Kızlar merhaba, bir konuda fikirlerinize ve yardımınıza ihtiyacım var: Benim adet tarihim 2 gün gecikince evde hamilelik testi yaptım, ikinci çizgi çok silik çıktı. Hemen o gün kan tahlili yaptırdım beta hcg 48.24 çıktı. bu testten iki gün sonra yani adetim gecikmesinin 4. gününde tekrar ölçtürdüm 61.91 çıktı ve bu arada iki defa daha evde hamilelik testi yaptırdım onlarda da çizgi silik çıktı. doktora gittim vajinal ultrason yaptı ve rahim çok kalınlaşmış ama sonuçların çok düşük dedi.iki gündür kendimi yedim resmen düşük mü olacak, kimyasal gebelik mi yoksa dış gebelik mi acaba diye. ilk hamileliğim ve çok stres oldum. yarın yine gidip test yaptırayım diyorum. pazartesi doktor tekrar ultrasonla bakacakmış. Bu kadar düşük değeri olup yükselen oldu mu? Tecrübesi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Allah hepinizden razı olsun ve herkese sağlıklı ve hayırlı bebek nasip etsin inşallah.
Canim seni uzmek istemem ama deerlerin cok dusuk cikmis umarimki suan yukselmistir saglikli bir gebeligin olur fakat benim degerlerimde seninki gibiydi.. ben adetim 7 gun gecikti test yaptim iki cizgide bekirgin cikti kan testinde degerim 258 cikti buraya kadar bir sorun yok aradan 2 hafta gecti kanamam basladi hcg degerim 379 cikti.. 2 gunde 2 kati artmasi gereken deger bu kadar dusuktu.. kimyasal gebelik yasamisim dr oyle dedi adetin geciktiginde test yapmasydin bilmicektin bile bu kanida adet kani zannedip oyle atlatcaktin dedi. 1 hafta oluyo dusuk yapali.. genelde bunkadar dusuk degerler dusukle sonuclaniyo umarim senin oyle olmaz

mrb benım sat 12 mart su an sat 14 nisandı 18 inde yanı 4 gun gecınce kan verdım degerim 21 acaba bu yukselırmı boyle olup bebegını kucagına alan oldumu sımdıden tsk edrm

Kızlar benim hcg değeri 3.50 çıktı acaba umut varmı adet im 3 gün geçince yapmıştım ve 7 gün geçti gelen giden yok sizce umut varmi.

Back
X