düşük Beta hcg

zehraaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
42
4
86
27
Merhabalar iki yıllık evliyim evlendik ten bir yıl sonra kimyasal gebelik yaşadım ögrendiğimin ertesi günü düştü aradan bir yıl sonra yine 2 gün gecikmeyle hamile olduğumu öğrendim fakat degerim çok düşük Beta20 böyle olup hamileliği devam eden oldumu 6 gün oldu hala kanamam başlamadı içimde biraz Umut oldu 😐

Merhabalar iki yıllık evliyim evlendik ten bir yıl sonra kimyasal gebelik yaşadım ögrendiğimin ertesi günü düştü aradan bir yıl sonra yine 2 gün gecikmeyle hamile olduğumu öğrendim fakat degerim çok düşük Beta20 böyle olup hamileliği devam eden oldumu 6 gün oldu hala kanamam başlamadı içimde biraz Umut oldu 😐
Stres yapma canım 6 yla öğrenip yükselen var

Çok stresliyim gerçekten bu ay rahim filmide çektirdim temiz çıktı ama orda verilen ilaç kimyasala neden oluyo da diyolar o beni stres yaptırıyor😐
Yok kuzum güzel düşün güzel olsun herseyi birseye bağlamak doğru değil nasip de varsa o gelir gider seni bulur

İnşallah yükselir ve sende güzel haberler verirsin iki gün sonra tekrarla önemli olan güzel artışı olması 🌼
Salı günü testte ogrendim persembe kan verdim cumartesi özelde tekrar ver dedi doktor ama ben pazartesi yi yani yarını beklemek istedim çok teşekkür ederim amin inşAllah❣️

Bende ilk 218 değerle öğrendim kimyasalı tam 6 gün sonra yoğun bı kanama ve düşük başlamış zaten betama baktılar 20 lere düşmüş..siz stres etmeyin henüz kanamanizda yok ..inşallah tutunur bebeginiz

Eklentiler

• IMG_20210401_074545.webp
    IMG_20210401_074545.webp
    32 KB · Görüntüleme: 32
Baya görünüyor canım ahh bir mucize olsun yarın bat günüm bnde silik çizgi göreyim

Bende ilk 218 değerle öğrendim kimyasalı tam 6 gün sonra yoğun bı kanama ve düşük başlamış zaten betama baktılar 20 lere düşmüş..siz stres etmeyin henüz kanamanizda yok ..inşallah tutunur bebeginiz
Cok geçmiş olsun Rabbim tekrar sağlıksını nasip etsin aslında benim stres yapmam çok zor hamile kalıyorum senede bir oda kimyasal oluyor diye aslında kanamam yok ama bikere yaşadım diye yine aynısı olacak diye korkuyorum 😐

Amin canim inşallah belirtin var miydi ve yumurtlama gününü biliyor muydun
Canım benim belirtim normalde adete 1 hafta kala şişen göğüslerim yumurtlamadan hemen sonra şişti acımaya başladı birde genellik sol kasıgıma bazen sağ kasıgıma girip çıkan sancıydı ben dedim heralde ben hsg de enfeksyon kaptım umutsuzca test yaptım hani yoksa enfeksyon için kürler yapim diye önce çok silik çıktı hayalet gibi ama yine yapamadım bişey iki gün sonra tekrar ladım bu test işte daha koyulaşmışı ama yine silik kan verdim 20 çıktı 😐

Canım benim belirtim normalde adete 1 hafta kala şişen göğüslerim yumurtlamadan hemen sonra şişti acımaya başladı birde genellik sol kasıgıma bazen sağ kasıgıma girip çıkan sancıydı ben dedim heralde ben hsg de enfeksyon kaptım umutsuzca test yaptım hani yoksa enfeksyon için kürler yapim diye önce çok silik çıktı hayalet gibi ama yine yapamadım bişey iki gün sonra tekrar ladım bu test işte daha koyulaşmışı ama yine silik kan verdim 20 çıktı 😐
Anladım kuzum bende hiç bisi yok sadece yumurtlamadan sonra 5-6 gun bi kasık agrim oldu sonra geçti. Şimdi kasık agrim var bata bir gün var ondan dolayı cnku bnm ağrım çok olur göğüslerimde normal şiş hafif ağrı var umudum yok yani

Ca
Cok geçmiş olsun Rabbim tekrar sağlıksını nasip etsin aslında benim stres yapmam çok zor hamile kalıyorum senede bir oda kimyasal oluyor diye aslında kanamam yok ama bikere yaşadım diye yine aynısı olacak diye korkuyorum 😐
Canim korkma benimde 7- 8 ayı buluyor gebe kalmam benimde bunun dışında iki kaynım daha var kimyasal değilde kalbi durdu birinin biri de dış gebelik..ben ümidimi yitirmedim sende yitirme korkma..hayırlısı olsun sağlıklısı olsun

Amin canim inşallah belirtin var miydi ve yumurtlama gününü biliyor muydun
Yumurtlama günümü inanırmısın normalde anlamam ama bu ay öyle akıntım oldu ki dedim yumurtluyorum galiba instadan da birgebenin günlüğü sayfasından test siparis vermiştim önceki kimyasal dada öyle kalmiştim o testle teyit ettim gerçekten yumurtlama oluyo yani ilk defa bu ay kendim anladım

Yumurtlama günümü inanırmısın normalde anlamam ama bu ay öyle akıntım oldu ki dedim yumurtluyorum galiba instadan da birgebenin günlüğü sayfasından test siparis vermiştim önceki kimyasal dada öyle kalmiştim o testle teyit ettim gerçekten yumurtlama oluyo yani ilk defa bu ay kendim anladım
Anladım kuzum bnde de yumurtlama günü yoğun akıntı olur

Back
X