düşük Beta hcg

Anladım kuzum bende hiç bisi yok sadece yumurtlamadan sonra 5-6 gun bi kasık agrim oldu sonra geçti. Şimdi kasık agrim var bata bir gün var ondan dolayı cnku bnm ağrım çok olur göğüslerimde normal şiş hafif ağrı var umudum yok yani
Benim göğüslerimde aman aman acımıyor sadece dokunup bastırınca ama inşallah vardır senin duamdasın

Ca
Canim korkma benimde 7- 8 ayı buluyor gebe kalmam benimde bunun dışında iki kaynım daha var kimyasal değilde kalbi durdu birinin biri de dış gebelik..ben ümidimi yitirmedim sende yitirme korkma..hayırlısı olsun sağlıklısı olsun
İnşallah kuzum 6 aydir uğraşıyorum bnde henüz olumlu sonuç alamadım

Ca
Canim korkma benimde 7- 8 ayı buluyor gebe kalmam benimde bunun dışında iki kaynım daha var kimyasal değilde kalbi durdu birinin biri de dış gebelik..ben ümidimi yitirmedim sende yitirme korkma..hayırlısı olsun sağlıklısı olsun
Amin inşAllah çok doğru söylüyor sun ❣️

Merhabalar iki yıllık evliyim evlendik ten bir yıl sonra kimyasal gebelik yaşadım ögrendiğimin ertesi günü düştü aradan bir yıl sonra yine 2 gün gecikmeyle hamile olduğumu öğrendim fakat degerim çok düşük Beta20 böyle olup hamileliği devam eden oldumu 6 gün oldu hala kanamam başlamadı içimde biraz Umut oldu 😐
Merhaba gebeliginizin gidişatı ne oldu merak ettim de

Back
X