- 9 Ağustos 2021
- 17
- 4
- 1
- 35
- Konu Sahibi kkaramelekk06
-
Bunu anlamak için iki günde bir kan verin. Geç döllenme olabilir, yeni yerleşiyor o yüzden olabilir. 32 değerle bir şey söylemek mümkün değil maalesef. Ben de 30 ile öğrenmiştim adetimen 5 gün sonra. Ben çalıştığım için pek dikkat edemedim. Maalesef 3 aylık düşükle sonuçlandı. Eğer doktorun düşük riskin var vs diyorsa Progestana başla kuzum. Sağ sağlim kucağına alırsın inşallahMerhaba kızlar. Ben bu ay letu ve luphaston kullandım luphaston bittikten 8 gün sonra beta hcg değerim 32 çıktı. Sizce kimyasal mıdır? Adet tarihim 3 gün geikti.
Gayet güzel artmış Bi kere daha 2 gün sonra verin sonra hesaplayın 1500 ü geçince kese görmeye gidin neden kimyasal olsun olumlu düşünün ben bebeğimi sağlıkla kucağıma alacağım deyin2 gün sonraki değerim de 86 çıktı. Rahat nefes almalı mıyım artık. Yoksa bu değerler çok düşük olduğu için heveslenmemeli miyim?
Muhtemelen 13 aralıkta keseyi görürsünüz tabi daha önce de olabilir değerin artışına göre2 gün sonraki değerim de 86 çıktı. Rahat nefes almalı mıyım artık. Yoksa bu değerler çok düşük olduğu için heveslenmemeli miyim?
merhaba kaset test yapmışmıydınız adetten önce. belirtileriniz nelerdei K kkaramelekk06Merhaba kızlar. Ben bu ay letu ve luphaston kullandım luphaston bittikten 8 gün sonra beta hcg değerim 32 çıktı. Sizce kimyasal mıdır? Adet tarihim 3 gün geikti.
İnşallah hayırlı haberler alırsınız ne çıktı sonucunuzKızlar ne olur dua edin gidiyorum kan vermeye
Geçmiş olsun cnm endiselenme başka doktora da görün tek doktorda kalmaMalesef keseyi görmeye gittiğimde göremedik beta hcg 560 çıktı artışı çok az doktor sağlıksız gebelik dedi.
Teşekkür ederim. Bi doktora daha gidicem hayırlısı olsun. Ben elimden geleni yapıyım gerisi için yapıcak bişey yok.Geçmiş olsun cnm endiselenme başka doktora da görün tek doktorda kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?