Düşük beta hcg

kkaramelekk06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2021
17
4
1
35
Merhaba kızlar. Ben bu ay letu ve luphaston kullandım luphaston bittikten 8 gün sonra beta hcg değerim 32 çıktı. Sizce kimyasal mıdır? Adet tarihim 3 gün geikti.

Merhaba kızlar. Ben bu ay letu ve luphaston kullandım luphaston bittikten 8 gün sonra beta hcg değerim 32 çıktı. Sizce kimyasal mıdır? Adet tarihim 3 gün geikti.
Bunu anlamak için iki günde bir kan verin. Geç döllenme olabilir, yeni yerleşiyor o yüzden olabilir. 32 değerle bir şey söylemek mümkün değil maalesef. Ben de 30 ile öğrenmiştim adetimen 5 gün sonra. Ben çalıştığım için pek dikkat edemedim. Maalesef 3 aylık düşükle sonuçlandı. Eğer doktorun düşük riskin var vs diyorsa Progestana başla kuzum. Sağ sağlim kucağına alırsın inşallah

2 gün sonraki değerim de 86 çıktı. Rahat nefes almalı mıyım artık. Yoksa bu değerler çok düşük olduğu için heveslenmemeli miyim?
Gayet güzel artmış Bi kere daha 2 gün sonra verin sonra hesaplayın 1500 ü geçince kese görmeye gidin neden kimyasal olsun olumlu düşünün ben bebeğimi sağlıkla kucağıma alacağım deyin hayırlı olsun

Merhabalar. Adetim 2 gün geçince kaset test yaptım direk silik çıktı. Adet olucakmış gibi ağrılar, göğüs şişliği ve hassasiyeti vardı akıntı falan olmadı. Karın ağrılarım hala devam ediyor. Endişe etmiyor değilim

Sonucunuz ne oldu bende bu ay letu kullandım catlatma ignesi vurdum bugün 17. Gün oldu test yapamıyorum negatif görürüm diye

Kızlar benim beta hcg değerim çok az artıyor.
2 Aralık 31
4 Aralık 86
14 Aralık 547
16 aralık 698
Doktor dış gebelikten şüphelendi.Pazartesi gel dedi. Yorum yapabilecek olan dış gebelik geçiren tecrübeli arkadaşlar var mı? Değerleriniz nasıldı? Normal olması işe ilgili hiç umut yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…