Merhaba canım
Bende 3 kere bebeğimi kaybettim ilk 2 si 3 aylıkken kalbi durdu ama en son bebeğim kızım 9 ay 7 günlük hamileyken doğum zamanını beklerken bebeğimin hareket etmemesi sonucu hastaneye kontrole gittim ve bebeğimin öldüğünü öğrendim bende senin gibi suni sancı aldım 2 gün boyunca ve inanılmaz bir ağrı ve acıyla bebeğimi doğurmak zorunda kaldım haklısın ölmüş çocuğumuz için o ağrıyı acıyı çekmek çok zor belki canlı bi bebek doğursaydık o acılar inanılmaz güzel anılarla hatıramızda kalacaktı ama doğurduktan sonra bebeğimin cansız bedenine bakmak gerçekten çok acı vericiydi aklımdan hala gitmiyor bende 10 haziranda doğum yaptım ama kısmet böyleymiş yavrularımızın ömürleri bu kadarmış ben eşimin yanımda olmasını o halimi görmesini istemedim çünkü çektiğin ağrı acı geçince unutuluyor sadece sana hissettirdikleri aklında kalıyıor ve bebeğin gözünün önünden gitmiyor. Benim eşim yanımdaydı ama bana çok destek oldu. Seninde eşin sen acı çekerken o da çekmiştir ama erkekler göstermiyor bizim kadar şu anda suçlayacak kişi arıyorsunuz ikinizde eşin kolay yolu seçerek seni suçlamış oturun konuşun bence sana nasıl hissettirdiğini anlat ona belki o şekilde anlar eşin. Allah sabır versin gerçekten çok zor bir şey evlat kaybetmek o kadar acıyı onun ölümünü görmek için çekmek çok zor seni anlayabiliyorum ama şükret ki bir çocuğun daha varmış ona sarıl onunla kendini iyi etmeye çalış eşinle de otur baştan sona konuş ne hissettiğini ne kadar acı çektiğini ona anlat eminim o da anlayacaktır kolay bir şey yaşamadınız Rabbim yardımcımız olsun ikimizinde