Bende hicbirsey etki etmiyor yıllardır ilaç iğne damar yoluyla serumun içine demir ilacı enjekte edip veriliyor bana devamlı 2 3 4 arası bişey her sene 1 hafta boyunca damardan kan aldım bu aralar iki ay klac kullandım biraz yükselme vardı ilacı iki aydır bıraktım şimdi tekrar başladı belirtiler pekmez diyorlar aç karınaSenelerdir ferritin hep alt sinirin da altinda. Demir ilaci da kabiz yapiyor, solgar gentle iron kullaniyordum o da fazla etki etmedi
Yorgun bitkin el ayak buz gibi vs derken
ferritinim 9 cikti !!!!
jinekolog yine yazmiyordu demir, zorla yazdi bir tane. icmeye basladim kutuyu yariladim inanirmisiniz daha rahat uyumaya basladim. evi dip kose temizledim vs.
konu dagilmasin. ferritini baska turlu nasil yukseltebilirsiniz
benim degerime sahip olanmar tavsiyeniz nedir
Peki hic yukselmemesine doktorlar ne diyor neden oluyormus buBende hicbirsey etki etmiyor yıllardır ilaç iğne damar yoluyla serumun içine demir ilacı enjekte edip veriliyor bana devamlı 2 3 4 arası bişey her sene 1 hafta boyunca damardan kan aldım bu aralar iki ay klac kullandım biraz yükselme vardı ilacı iki aydır bıraktım şimdi tekrar başladı belirtiler pekmez diyorlar aç karına
Tesekkur ediyorum ferritin düşüklüğü gebelikicin sorun oluyor muKuru üzüm ve tahin kan yapar cok geçmiş olsun
Evet Malesef bebek kanımızı sömürüyor bu yuzden eksik cıkması normal onada kan lazım ona kan gitmezse Allah korusun cok dikkat edinTesekkur ediyorum ferritin düşüklüğü gebelikicin sorun oluyor mu
O zaman bu degerlerim iyice yükseldikten sonra deneyeyim bebek Allah yardimcim olsunEvet Malesef bebek kanımızı sömürüyor bu yuzden eksik cıkması normal onada kan lazım ona kan gitmezse Allah korusun cok dikkat edin
Hap işinizi çözecektir sizde gıdalarla destek olursunuz Rabbim hayırlısı ile doğru vakitte versin inşallahO zaman bu degerlerim iyice yükseldikten sonra deneyeyim bebek Allah yardimcim olsun
Amin insallahHap işinizi çözecektir sizde gıdalarla destek olursunuz Rabbim hayırlısı ile doğru vakitte versin inşallah
Bende pcosum Malesef.Amin insallah
2. miyomum türemiş. Tsh yuksek. dhea yuksek. pko denmisti. şimdiyekadar korunmustum hic gebekik denemedim. belki tutar belki tutmaz herseyin hayirlisi olsun inş.
iste bu referans araliginda oldugu icin kimse destek ilac yazmıyor mesela doktorunuz bu degere ne diyor
Bunu aile hekimi yazdı zaten 3 aydan beri kullanıyorum belki oyuzden axıklama yapmıyor ama sizin demek istediğinizi anlamadım normal mi yaniiste bu referans araliginda oldugu icin kimse destek ilac yazmıyor mesela doktorunuz bu degere ne diyor
Normal değer araliginda gorunuyor birdahaki kontrolunuzde birsorun istersenizBunu aile hekimi yazdı zaten 3 aydan beri kullanıyorum belki oyuzden axıklama yapmıyor ama sizin demek istediğinizi anlamadım normal mi yani
Ferrittin 3.6Peki hic yukselmemesine doktorlar ne diyor neden oluyormus bu
bu arada demir
demir baglama kapasiteniz kac
Babamda vardı mesela annem de yok hemen heme. Hepsi ablamda var abimde yok falan ben küçüklüğümden beri su küçük şişeler olur ya tek yudum onlardan yüzlerce kullandımgaliba genetik gercekten
ciger yiyemiyorum ki ben hicBenim de ferritin 5.6 demir 59 pekmez de yiyorum tahin de yiyorum ciğer iyi diyolar haftada 1 yemek lazım bizim gibiler için kahve içmiyorum hiç çayı da azalttım destek gerekiyo demekki pkos um ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?