E efteliya Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2024 54 69 3 27 Dün 18:15 Konu Sahibi Konu Sahibi efteliya #1 Merhaba düşük yapan hanımlar ilk kanama nasıl oluyor ani mi oluyor uzun mu sürüyor
Dilekdmrr Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2024 1.352 1.284 53 26 Dün 18:23 Konu Sahibi Konu Sahibi efteliya #2 efteliya .!.: Merhaba düşük yapan hanımlar ilk kanama nasıl oluyor ani mi oluyor uzun mu sürüyor Genişletmek için tıkla... normal regle göre daha pıhtılı ve biraz daha ağrılı oluyor benimki normal regl günüm kadar sürmüştü regle dönüşüyor çünkü
efteliya .!.: Merhaba düşük yapan hanımlar ilk kanama nasıl oluyor ani mi oluyor uzun mu sürüyor Genişletmek için tıkla... normal regle göre daha pıhtılı ve biraz daha ağrılı oluyor benimki normal regl günüm kadar sürmüştü regle dönüşüyor çünkü
murta Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2025 401 95 13 34 Dün 18:38 Konu Sahibi Konu Sahibi efteliya #3 efteliya .!.: Merhaba düşük yapan hanımlar ilk kanama nasıl oluyor ani mi oluyor uzun mu sürüyor Genişletmek için tıkla... Canım çok yoğun kanama oluyor bacaklara kadar akıyor
efteliya .!.: Merhaba düşük yapan hanımlar ilk kanama nasıl oluyor ani mi oluyor uzun mu sürüyor Genişletmek için tıkla... Canım çok yoğun kanama oluyor bacaklara kadar akıyor
E efteliya Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2024 54 69 3 27 Dün 19:12 Konu Sahibi Konu Sahibi efteliya #4 Kahverengi olmuştu iç çamaşırım sonra peçeteyle silince pembe oldu şuan kırmızı gibi düşüğe doğru mu gidiyor
Kahverengi olmuştu iç çamaşırım sonra peçeteyle silince pembe oldu şuan kırmızı gibi düşüğe doğru mu gidiyor
35smyrna35 Guru Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2013 343 368 303 İzmir Dün 19:23 Konu Sahibi Konu Sahibi efteliya #5 efteliya .!.: Kahverengi olmuştu iç çamaşırım sonra peçeteyle silince pembe oldu şuan kırmızı gibi düşüğe doğru mu gidiyor Genişletmek için tıkla... Kanama alanı olabilir. Bende ilk kanamamda düşük diye doktora gitmiştim kanama alanım varmış. Bence vakit kaybetmeden doktora gidin.
efteliya .!.: Kahverengi olmuştu iç çamaşırım sonra peçeteyle silince pembe oldu şuan kırmızı gibi düşüğe doğru mu gidiyor Genişletmek için tıkla... Kanama alanı olabilir. Bende ilk kanamamda düşük diye doktora gitmiştim kanama alanım varmış. Bence vakit kaybetmeden doktora gidin.
G gulbesekeralya Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2017 20 10 88 Dün 22:57 Konu Sahibi Konu Sahibi efteliya #6 efteliya .!.: Kahverengi olmuştu iç çamaşırım sonra peçeteyle silince pembe oldu şuan kırmızı gibi düşüğe doğru mu gidiyor Genişletmek için tıkla... Benim öyle oldu kasik ve bel ağrım vardı sonra sancida eklendi kanama ve ağrı varsa ne yazık ki düşük oluyor 2 defa tecrübe ettim
efteliya .!.: Kahverengi olmuştu iç çamaşırım sonra peçeteyle silince pembe oldu şuan kırmızı gibi düşüğe doğru mu gidiyor Genişletmek için tıkla... Benim öyle oldu kasik ve bel ağrım vardı sonra sancida eklendi kanama ve ağrı varsa ne yazık ki düşük oluyor 2 defa tecrübe ettim
E efteliya Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2024 54 69 3 27 Bugün 00:42 Konu Sahibi Konu Sahibi efteliya #7 gulbesekeralya .!.: Benim öyle oldu kasik ve bel ağrım vardı sonra sancida eklendi kanama ve ağrı varsa ne yazık ki düşük oluyor 2 defa tecrübe ettim Genişletmek için tıkla... Az az mı geldi öyle
gulbesekeralya .!.: Benim öyle oldu kasik ve bel ağrım vardı sonra sancida eklendi kanama ve ağrı varsa ne yazık ki düşük oluyor 2 defa tecrübe ettim Genişletmek için tıkla... Az az mı geldi öyle