E efteliya Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2024 55 69 3 27 21 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi efteliya #1 Merhaba düşük yapan hanımlar ilk kanama nasıl oluyor ani mi oluyor uzun mu sürüyor
Dilekdmrr Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2024 1.449 1.311 53 26 21 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi efteliya #2 efteliya .!.: Merhaba düşük yapan hanımlar ilk kanama nasıl oluyor ani mi oluyor uzun mu sürüyor Genişletmek için tıkla... normal regle göre daha pıhtılı ve biraz daha ağrılı oluyor benimki normal regl günüm kadar sürmüştü regle dönüşüyor çünkü
efteliya .!.: Merhaba düşük yapan hanımlar ilk kanama nasıl oluyor ani mi oluyor uzun mu sürüyor Genişletmek için tıkla... normal regle göre daha pıhtılı ve biraz daha ağrılı oluyor benimki normal regl günüm kadar sürmüştü regle dönüşüyor çünkü
murta Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2025 668 181 18 34 21 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi efteliya #3 efteliya .!.: Merhaba düşük yapan hanımlar ilk kanama nasıl oluyor ani mi oluyor uzun mu sürüyor Genişletmek için tıkla... Canım çok yoğun kanama oluyor bacaklara kadar akıyor
efteliya .!.: Merhaba düşük yapan hanımlar ilk kanama nasıl oluyor ani mi oluyor uzun mu sürüyor Genişletmek için tıkla... Canım çok yoğun kanama oluyor bacaklara kadar akıyor
E efteliya Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2024 55 69 3 27 21 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi efteliya #4 Kahverengi olmuştu iç çamaşırım sonra peçeteyle silince pembe oldu şuan kırmızı gibi düşüğe doğru mu gidiyor
Kahverengi olmuştu iç çamaşırım sonra peçeteyle silince pembe oldu şuan kırmızı gibi düşüğe doğru mu gidiyor
35smyrna35 Guru Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2013 475 497 303 İzmir 21 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi efteliya #5 efteliya .!.: Kahverengi olmuştu iç çamaşırım sonra peçeteyle silince pembe oldu şuan kırmızı gibi düşüğe doğru mu gidiyor Genişletmek için tıkla... Kanama alanı olabilir. Bende ilk kanamamda düşük diye doktora gitmiştim kanama alanım varmış. Bence vakit kaybetmeden doktora gidin.
efteliya .!.: Kahverengi olmuştu iç çamaşırım sonra peçeteyle silince pembe oldu şuan kırmızı gibi düşüğe doğru mu gidiyor Genişletmek için tıkla... Kanama alanı olabilir. Bende ilk kanamamda düşük diye doktora gitmiştim kanama alanım varmış. Bence vakit kaybetmeden doktora gidin.
G gulbesekeralya Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2017 21 10 88 21 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi efteliya #6 efteliya .!.: Kahverengi olmuştu iç çamaşırım sonra peçeteyle silince pembe oldu şuan kırmızı gibi düşüğe doğru mu gidiyor Genişletmek için tıkla... Benim öyle oldu kasik ve bel ağrım vardı sonra sancida eklendi kanama ve ağrı varsa ne yazık ki düşük oluyor 2 defa tecrübe ettim
efteliya .!.: Kahverengi olmuştu iç çamaşırım sonra peçeteyle silince pembe oldu şuan kırmızı gibi düşüğe doğru mu gidiyor Genişletmek için tıkla... Benim öyle oldu kasik ve bel ağrım vardı sonra sancida eklendi kanama ve ağrı varsa ne yazık ki düşük oluyor 2 defa tecrübe ettim
E efteliya Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2024 55 69 3 27 22 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi efteliya #7 gulbesekeralya .!.: Benim öyle oldu kasik ve bel ağrım vardı sonra sancida eklendi kanama ve ağrı varsa ne yazık ki düşük oluyor 2 defa tecrübe ettim Genişletmek için tıkla... Az az mı geldi öyle
gulbesekeralya .!.: Benim öyle oldu kasik ve bel ağrım vardı sonra sancida eklendi kanama ve ağrı varsa ne yazık ki düşük oluyor 2 defa tecrübe ettim Genişletmek için tıkla... Az az mı geldi öyle
T Talya AA Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Şubat 2025 491 70 13 22 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi efteliya #8 gulbesekeralya .!.: Benim öyle oldu kasik ve bel ağrım vardı sonra sancida eklendi kanama ve ağrı varsa ne yazık ki düşük oluyor 2 defa tecrübe ettim Genişletmek için tıkla... Canım doktora neden gitmiyorsun gitmedin leke olunca neden bekledin ki
gulbesekeralya .!.: Benim öyle oldu kasik ve bel ağrım vardı sonra sancida eklendi kanama ve ağrı varsa ne yazık ki düşük oluyor 2 defa tecrübe ettim Genişletmek için tıkla... Canım doktora neden gitmiyorsun gitmedin leke olunca neden bekledin ki
E efteliya Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2024 55 69 3 27 22 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi efteliya #9 Sanırım düşük yaptım. Bel karın ağrım başladı ve direk ıkınma hissi yarım saat tuvalette kaldım adet kanından parlak pıhtılı geldi
Sanırım düşük yaptım. Bel karın ağrım başladı ve direk ıkınma hissi yarım saat tuvalette kaldım adet kanından parlak pıhtılı geldi
homeostasis Popüler Üye Pro Üye Anneler Kulübü 23 Ekim 2022 2.276 6.598 108 22 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi efteliya #10 efteliya .!.: Sanırım düşük yaptım. Bel karın ağrım başladı ve direk ıkınma hissi yarım saat tuvalette kaldım adet kanından parlak pıhtılı geldi Genişletmek için tıkla... Yine de doktora kontrole gitmelisiniz.
efteliya .!.: Sanırım düşük yaptım. Bel karın ağrım başladı ve direk ıkınma hissi yarım saat tuvalette kaldım adet kanından parlak pıhtılı geldi Genişletmek için tıkla... Yine de doktora kontrole gitmelisiniz.
35smyrna35 Guru Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2013 475 497 303 İzmir 22 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi efteliya #11 Neden ısrarla doktora gitmiyorsunuz? Farklı bir sıkıntınızda olabilir?