Herkese merhabalar, regl olmam gereken günden iki gün önce HCG 51,75 çıktı ve bugün yani regl günümde 77,32 çıktı. Üç gündür regl olacakmışım gibi bel ve kasık ağrılarım var, uzanınca biraz daha iyi oluyor. Doktor rahim duvarın kalınlaşmış gözüküyor, ama dış gebelik kesin yok diyemem dedi. Progesteron, coraspin ve folik asit kullanıyorum. Cumartesi bir daha hcg bakılacak
Benim gibi, değeri az artan, ağrıları olan ama sağlıklı bir gebelik geçirenler var mıdır? Gerçekten psikolojim bozuldu Bir güzel örnek olsa diye dua ediyorum. Bebiş sağlıklı ise bu kadar üzülüp onu da etkilemekten korkuyorum. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim
Bakın adet gününüz 1 hafta geçmeden test yapmanızı önermiyorum. Bende aynı hataya düştüm . Kimyasal gebelik diye birşey varmış öğrendim. 5 günlük gebelik yaşadım sonucunda çok üzüldüm strese gerek yok 1 hafta adet döngüsü geçsin test yapın pozitifse doktora gidin.normal hayatınızı yaşayın bu süreçte hem üzülmez hemde stres yasamazssiniz.tavsiyem size. Psikolojik rahatlayinca bende öyle oldu hemen o ay oldu benim adet tarihimden 1 hafta sonra 41. Gün doktora gittim.bebegim ordaydi
bende adetimden 1 gün önce 53 ile öğrendim. 8 gün sonra gittiğinde 367 olmuştu. Acildeki doktorlar sağlıklı olmayabilir dedi.. 3 gün sonra çarşamba günü tekrar verdim 698 olmuştu o gün nöbetçi kadın doğuma gösterdim ve pazartesiye randevuya çağırmıştı. Ultrasonda 5+2 kese göründü ama çok ufaktı çok stres yapmıştım 6+4 te şükür kalp atışını da duyduk şimdi de 10 haftaya girdik şükür sizde stres yapmayın benim 3 sonucuma göre doktorlar sağlıklı değil dedi stres oldum ama şükür bu haftalara kadar gelebildik darısı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almakta inşallah Allah isteyen kimseye aratmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah