Düşük için progestan kullanan var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi fındıkk kurdum 81
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Korkmanı gerektırecek bıse yok bende kullandım ve allaha sukur gectı...herkez kullanıyor bu ılacı

ben hamila kalınca verid doktorum şimdi 3,5 aylık olduk ,son kutu kaldı onuda bitirince bırakıcam artık.. daha önce düşük yapmıştım,düşük tehlikesi olmasın diyede bu hamileliğimde verdi.. çok ta kolay içiliyo bu hap :) ben normalde pek sevmem hapları ama bunu sevdim :)

çok yararlı bi hap ben hem kalmadan önce hem kaldıkdan sonra içdim yaklaşık 1 yıl kadar içmişimdir toplasan için mutlaka aksatmayın

Progestan ile ilgili bilimsel bir yazı okudum ve tüylerim diken diken oldu.5.haftadan itibaren lekelenme sikayetinden dolayı doktorum progestan verdi.6.haftada kalp atışları vardı fakat 7.haftada kalp atışları durdu.Kürtajla aldırmak zorunda kaldım. Bahsettiğim yazıda eğer 7.haftaya kadar kalp atışı var ise bundan sonraki süreçte düşük olmama ihtimali %95tir. Doğal olmayan bir progesteron ilacı alınırsa bu süreç ölü fetus yani kalp atışlarınin durmasına bağlı düşük ile sonlanır yazıyor. Doktorların bu ilacı hala tavsiye ediyor olması bilimsellikten uzak ve kolaya kaçış olarak görülüyormuş.

Back
X