Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben progestanı 7 aylık hamileyken kullanmıştım. Rahimde acayip ağrım vardı bu şikayetle doktorum başlatmıştı. Bebeğimi aşağıda taşıyormuşum ve bundan sebepten hem ağrım hemde riskim vardı. Ve o şekil doğurana kadar gitti. Sağlıkla kucağıma aldım,dilerim Allahtan sizde sağlıkla alırsınız ve bugünlerinizi unutursunuzMerhaba arkadaşlar 10 haftalık gebeyim geçen perşembe aşırı kanamam oldu acile gittim yatış verdiler. Düşük tehlikesi var denildi. Progestan kullanıyorum sabah akşam. Bana böyle süreçten geçip bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz
Merhaba arkadaşlar 10 haftalık gebeyim geçen perşembe aşırı kanamam oldu acile gittim yatış verdiler. Düşük tehlikesi var denildi. Progestan kullanıyorum sabah akşam. Bana böyle süreçten geçip bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı deneyimlerinizi paylaşabilir
Merhaba aynı belirtileri yaşıyorm sizin noldu iyimisinizMerhaba arkadaşlar 10 haftalık gebeyim geçen perşembe aşırı kanamam oldu acile gittim yatış verdiler. Düşük tehlikesi var denildi. Progestan kullanıyorum sabah akşam. Bana böyle süreçten geçip bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz
Şuan iyiyim hala aynı kullanmaya devam sabah akşam. 11+5 deyim. Sizin nasıl iyi misinizMerhaba aynı belirtileri yaşıyorm sizin noldu iyimisiniz
Benm sancılarm ve lekelerim devam ediyor her an düşücek diye korkuyorum sürekli Dr yatıyorum ama arada ufak ufak kanda geliyo geçicek mi bu bilmiyorum. Sizin varmı şuan bu belirtilerŞuan iyiyim hala aynı kullanmaya devam sabah akşam. 11+5 deyim. Sizin nasıl iyi misiniz
Benim sadece sancım oluyor. Ultrasonda kese altında kanama bölgesi de kese oluşturmuş benim.Benm sancılarm ve lekelerim devam ediyor her an düşücek diye korkuyorum sürekli Dr yatıyorum ama arada ufak ufak kanda geliyo geçicek mi bu bilmiyorum. Sizin varmı şuan bu belirtiler
Umarım düzelirsiniz. Düşük tehlikeniz devammı ediyor yaniBenim sadece sancım oluyor. Ultrasonda kese altında kanama bölgesi de kese oluşturmuş benim.
Tabi ediyor sürekli yat dedi doktor ama yatamıyorum ben günlük işlerime devam ediyorumUmarım düzelirsiniz. Düşük tehlikeniz devammı ediyor yani