Düşük için progestan kullanımı

alid52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2023
66
7
1
29
Merhaba arkadaşlar 10 haftalık gebeyim geçen perşembe aşırı kanamam oldu acile gittim yatış verdiler. Düşük tehlikesi var denildi. Progestan kullanıyorum sabah akşam. Bana böyle süreçten geçip bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz

Merhaba arkadaşlar 10 haftalık gebeyim geçen perşembe aşırı kanamam oldu acile gittim yatış verdiler. Düşük tehlikesi var denildi. Progestan kullanıyorum sabah akşam. Bana böyle süreçten geçip bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz
Ben progestanı 7 aylık hamileyken kullanmıştım. Rahimde acayip ağrım vardı bu şikayetle doktorum başlatmıştı. Bebeğimi aşağıda taşıyormuşum ve bundan sebepten hem ağrım hemde riskim vardı. Ve o şekil doğurana kadar gitti. Sağlıkla kucağıma aldım,dilerim Allahtan sizde sağlıkla alırsınız ve bugünlerinizi unutursunuz ❤️

Merhaba 40 günlük hamileyim iki gün önce kahverengi lekelenmem oldu hastaneye gittim kese vardı progestan verildi,bir gün sonra aşırı sancı ile beraber kanamam oldu tekrar gittim acile kese bozuk düzeledebilir düşedebilir denildi. Bugün kanamam yok kahve lekeler devam ediyor, yaşayan varsa yardımcı olur msnz çok korkuyorum napmalıyım ne olucak sonucu

Merhaba arkadaşlar 10 haftalık gebeyim geçen perşembe aşırı kanamam oldu acile gittim yatış verdiler. Düşük tehlikesi var denildi. Progestan kullanıyorum sabah akşam. Bana böyle süreçten geçip bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı deneyimlerinizi paylaşabilir

Merhaba aynı belirtileri yaşıyorm sizin noldu iyimisiniz

Şuan iyiyim hala aynı kullanmaya devam sabah akşam. 11+5 deyim. Sizin nasıl iyi misiniz
Benm sancılarm ve lekelerim devam ediyor her an düşücek diye korkuyorum sürekli Dr yatıyorum ama arada ufak ufak kanda geliyo geçicek mi bu bilmiyorum. Sizin varmı şuan bu belirtiler

Benm sancılarm ve lekelerim devam ediyor her an düşücek diye korkuyorum sürekli Dr yatıyorum ama arada ufak ufak kanda geliyo geçicek mi bu bilmiyorum. Sizin varmı şuan bu belirtiler
Benim sadece sancım oluyor. Ultrasonda kese altında kanama bölgesi de kese oluşturmuş benim.

Eklentiler

• B40A7C28-0971-4D99-A938-58BE0F44472B.webp
    B40A7C28-0971-4D99-A938-58BE0F44472B.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 206
merhaba bende aynı durumu yaşıyorum şuan 5 haftalık hamileyim doktor kese bozuk içinde embriyo var dedi 1 hafta beklicez ilaç verdi 1 gün kahverengi lekelenme geldi sonrasında çok silik sadece peçete ile sildiğimde leke vardı ama bugün karnım ve belim ağrıyo sanırım düşük olucak

Back
X