dusuk ihtimalimmi var:((

gonulpolat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
158
13
38
35
Kocaeli
Merhaba kizlar 5.haftamin 4.gunundeyim ben klomen hamisiyim tam bir aylikken dokttorum vajinal ultrasyondan bakip bebegimin kesesini gordu kan testi fslan yaptirmadi ama bana progestan (dusuk ilaci) verdi sordum dusuk ihtimalim yuksekmi diye yok dedi cok ugrastik sadece isimizi garantiye alalim dedi kafam cok karsrk progestan bu ilaci kullanvarmi yardimci olurmusunuz bebegime dort sene ssonra kavustum kaybetmek istemiyorum lutfen cok korkuyorum yorumlarinizi bekliyorum

Akliniza kötü seyler getirmeyin. Doktorunuz önlem amacli vermis. Sakincali degil ki.
hamileliginizin tadini cikarin tabi kendinizede dikkat edin
ha bide bizlere dua edin :D
saglikli bi hamilelik diliyorum

Akliniza kötü seyler getirmeyin. Doktorunuz önlem amacli vermis. Sakincali degil ki.
hamileliginizin tadini cikarin tabi kendinizede dikkat edin
ha bide bizlere dua edin :D
saglikli bi hamilelik diliyorum
Sagolun Inaninki ben cok cektim insallah saglikli bi sekilde bebegimi alirim elime isteyenllere cok dua ediyorum rabbim kalbinize gore versin tum hamislere saglikli bebekler nasip etsin isteyenlerede

Kotu düşünceler kotu seyleri getirir cnm iyi dusun doğduğu ani kucağına verislerini sarilip opmeyi dusun sadece güzel şeylere odaklan inşallah rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip eder. . . :)

OTE="hayallergercekolsa, post: 38170591, member: 619411"]Kotu düşünceler kotu seyleri getirir cnm iyi dusun doğduğu ani kucağına verislerini sarilip opmeyi dusun sadece güzel şeylere odaklan inşallah rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip eder. . . :)[/QUOTE]
Amin sagolun ;))

Back
X