Düşük ilacı kullanan

Deriece

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2022
6
-17
1
22
Düşük ilacı ülkemizde kullanılması yasak... İlaç alan kullanan biri var mı? Çünkü acil gerekli internet iki site var #### adlı ilaç kullanan oldumu? Yan etkilerinden haberdarız. İnternet sitesinden geliyor mu. Yada bilmiyorim. Başka düşük yapmanin yolu var mı. Kürtaj dışında. Lütfen acil bilgiler istiyorum yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktora gidin. O reçete ederse kullanabilirsiniz. Ev ortamında ve internetten temin edilmiş ilaçlar ile böyle bir şeye kalkışmayın

Sen ne yazdığının farkında mısın.:KK57: Konum atalım istersen git ordan al.

Keyfi mls. 20 yaşında doğum yapamam. 1 haftalik hamileyim yada değilim. Adet gecikmemis yasiyor olabilirim bilmiyorum.
Evde kullanmak çok tehlikeli. Doktor yazdığında bile hastanede kalıyorsun. İçtim hop düştü gibi bir durum yok. Ne gibi komplikasyonlar oluşur bilemezsin. Enfeksiyon kapma riski var. Kanama durmazda kan kaybından ölüm bile gerçekleşebilir.

Yirmi yisindi diğim yipimim 😒

Git kürtaj ol o zaman doğru düzgün, insan kendi canını da mı düşünmez arkadaş Allah akıl fikir versin. 20 yaşında her şeye aklı var, iş korunmaya gelince zır cahil kesiliyor bu modeller.

Bu ne terbiyesizlik ya ağzını topla. İnsanlar sağlığından olma diye sana yardım etmeye çalışıyor. Korunmadan sevişmeyi biliyorsunuz sonrasında da yok düşük hapı yok merdiven altı kürtaj bilmem ne. Bulduysan ordan al o zaman bize ne soruyorsun.
Lan size ne internet bulduk lzaten birkaç yer. Size ne

Bu ne terbiyesizlik ya ağzını topla. İnsanlar sağlığından olma diye sana yardım etmeye çalışıyor. Korunmadan sevişmeyi biliyorsunuz sonrasında da yok düşük hapı yok merdiven altı kürtaj bilmem ne. Bulduysan ordan al o zaman bize ne soruyorsun.
Kürtaj yapmak istemiyoruz merdiven altı falan değil. Kürtaj mtercihimiz değil. Can sağlığı ile ne alakası var.

Keyfi mls. 20 yaşında doğum yapamam. 1 haftalik hamileyim yada değilim. Adet gecikmemis yasiyor olabilirim bilmiyorum.
20 yaşında çatır çatır sevişirken korunsaydın. Seks yapmayı bilmeyen sevişmesin ya

Back
X