Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

evrem_evrem11

♡♡♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
2.414
1.356
248
Mrb arkadaşlar.Eşimle flört dönemi uzaktaydık evlendikten sonra hasret giderelim ,yaşayamadıklarımızı yaşayalım dedik.evlendğim yıl çalıştım eğitmenim.geçen sene de dershane,kpss derken yaza düşünelim artık dedik ve mayıs ayında kontrole gittim,folik asite başladım ve haziran 12 de regl günüm ve berat kandili günü yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim.tabiki büyük sevinç,heyecan ve kimseye söylemedik birkaç komşum dışında.sınav geçsin kalp atışını duyalım vs diye.sonra 21 haziranda 5,5haftalıkken kanamayla hastaneye gittik.ve 23 haziranda kürtaj oldum kese için.doktor 2ay ara verin dedi ama benm düşüncem 1regl dönemi beklemekti sadece.bugn 40 gün oldu ve dün kontrole gittim tekrar ,rahim temiz şükür.tarlusal verdi ve biz yeniden istiyoruz deyince doktorum güldü ve adetinden sonra folik asite başla dedi..şimdi 4gözle bekliyorum misafiri:27:hepimiz hayırlısıyla kavuşalım bebişlere:49:sizler ne durumdasınız

Gecen agustosta kurtaj oldum hic adet olmadan ekim basinda hamile oldugumu ogrendim, oglum kucagimda simdi:emir_bebek:
Size moral olsun diye yazmak istedim ;)
Darisi basiniza:16:

Darısı başımıza:) maalesef dün testim negatif çıktı ilaca da başlayına rabbim artık hayırlı zamanda versin inşallah.oğlunuzu da allah bağışlasın bize de umut olsun:1:

Ben normal düşük yaptım doktorum kürtaj olma dedi kendi kendini atar dedi ama ben çok kötü oldum gece başladı sabaha kadar ağrı çektim ambulansla acile götürdüler beni, bu kadar kötü olacağımı bilseydim kürtaj olurdum çünkü gerçekten ölüyordum arkadaşlar, acildeki doktorda sordu neden kürtaj olmadın normal düşük bazılarda doğumdan zor oluyor dedi.. allah kimseye yaşatmasın çok kötüydüm.. yeni yeni düzelmeye başladım

Ben normal düşük yaptım doktorum kürtaj olma dedi kendi kendini atar dedi ama ben çok kötü oldum gece başladı sabaha kadar ağrı çektim ambulansla acile götürdüler beni, bu kadar kötü olacağımı bilseydim kürtaj olurdum çünkü gerçekten ölüyordum arkadaşlar, acildeki doktorda sordu neden kürtaj olmadın normal düşük bazılarda doğumdan zor oluyor dedi.. allah kimseye yaşatmasın çok kötüydüm.. yeni yeni düzelmeye başladım

cok gecmis olsun.kac haftaliktiki.allah birdaha yasatmasin insallah.benim oyle fazla bir agrim olmadi ama psikolojik olarak cok gergindim hele kurtaj masasi..dun kontrole gittigmde muayene icin ciktigmda beni acayip titreme tuttu en son kurtaj icn oturmustum oyle cunku:(tekrar dusunuyormusunuz

cok gecmis olsun.kac haftaliktiki.allah birdaha yasatmasin insallah.benim oyle fazla bir agrim olmadi ama psikolojik olarak cok gergindim hele kurtaj masasi..dun kontrole gittigmde muayene icin ciktigmda beni acayip titreme tuttu en son kurtaj icn oturmustum oyle cunku:(tekrar dusunuyormusunuz

Bende daha parça varmış onun düşmesini bekliyoruz kontrolle gidicem.. 7 haftalıktı benimki..
kürtaj masasını bırak normal kontrol'de bile ister istemez gergin oluyor insan..
Şuan düşünmüyorum artık bu bebeği çok istiyordum nasip değilmiş çok kötü oldum ben
psikoljim falan çok bozuldu hep ağlamaklı oluyorum o bakımdan biraz beklicem artık zamana bırakacağım..

Bende daha parça varmış onun düşmesini bekliyoruz kontrolle gidicem.. 7 haftalıktı benimki..
kürtaj masasını bırak normal kontrol'de bile ister istemez gergin oluyor insan..
Şuan düşünmüyorum artık bu bebeği çok istiyordum nasip değilmiş çok kötü oldum ben
psikoljim falan çok bozuldu hep ağlamaklı oluyorum o bakımdan biraz beklicem artık zamana bırakacağım..

sizin yeniymiss..hic psikolojinizi bozmayin allah tan geldi sonucta.bende 2gun beklemistim kanama olursa korkma iyi bisey demisti ama olmadi.kese kalmisti kurtajla aldilar ama cok basitti.kurtaj sonrasi kahvaltiya bile gitmistim sanki hic olmamis gibi davrandim moral bozmamaya calistim..sizde kendnizi koyvermeyin sakin

• Beğen
Reactions: gsx
Benim de geçen ay kimyasal düşük yaptım bu ay korunmadim hiç bekliyoruz bakalım
gecmisler olsun..benim kanama biraz fazla surdu ramazanda olunca pek bisey olmadi.birkac kez oldu oda tutmamis dun negatif cikti.hayirlisi bakalim.siz nezamana adet oldunuz dusukten sonra.ben hala olamadm da stresli o yuzden

Insallah iki aydirda korunmuyoruz henüz bisey yok. Ilk bebegimde esim sehir disindaydi geldi iliski oldu sonra tekrar gitti anlayacaginiz bir seferde oldu. Simdide iki aydir ugrasiyorum olmadi :-) sanirim stres yapiyorum.

bizimde istedigimiz ay da oldu ama simdi neolacak bilmem.stres yasak ama becerebilen var mi acaba.ister istemez bebek icin ugrasiyoruz aklimiz bebekte hep.hayliyle stres oluyor..nasip artik.benm stresmde adet olamiyorum 40gun oldu kurtaj.kan testide negatif.tarlusal a basladim bu kez adet belirtilerim kayboldu:)kadin olmak ne zormus ya..hangi sehirdesiniz siz

Merhaba ;)
Benim bi oglum var ikinciyi düşünüyoruz 2 mayista on haftalikken bebegimin kalbi durmus kürtaj olmak zorunda kaldim :( iki kez regl oldum korundum. Gecen ay korunmamistim ama olmadı. Bu ayda ikinci ayim bakalim neler yasiycam. Rabbim bebis isteyen herkesin yüzünü guldursun ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gecmisler olsun..benim kanama biraz fazla surdu ramazanda olunca pek bisey olmadi.birkac kez oldu oda tutmamis dun negatif cikti.hayirlisi bakalim.siz nezamana adet oldunuz dusukten sonra.ben hala olamadm da stresli o yuzden

Benim 4 temmuz da kanamam başladı düşük oldu adet dongum 26 gün aşağı yukarı 2 gün geçti ama kimyasal dan dolayı sarkma olabilirmiş bekliyorum o yüzden nasip diyorum Gorelim mevla neyler neylerse güzel eyler :))

bizimde istedigimiz ay da oldu ama simdi neolacak bilmem.stres yasak ama becerebilen var mi acaba.ister istemez bebek icin ugrasiyoruz aklimiz bebekte hep.hayliyle stres oluyor..nasip artik.benm stresmde adet olamiyorum 40gun oldu kurtaj.kan testide negatif.tarlusal a basladim bu kez adet belirtilerim kayboldu:)kadin olmak ne zormus ya..hangi sehirdesiniz siz
Ben ankaradayim. Siz yeni mi kurtaj oldunuz? Ben kurtajdan 39 gun sonra regl oldum.sonrada duzene girdi.

Back
X