Düşük-kürtaj-yeniden hamilelik:(

evrem_evrem11

♡♡♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
2.414
1.356
248
Arkadaslar evleneli 2yil oldu nerdeyse.cocuk dusunmuyorduk hic.ta ki mayis ayinda karar verdik gerekli kontrolleri yaptirip folik asite basladim.haziranda hamile oldugumu ogrendik.aradan 1hafta gecti kontrole gittik minik kese gorundu.o gun birkac saat gecti ve kanama oldu.sonrada kalan keseyi kurtajla aldilar.doktor 2ay korunun dedi.ama ben sadece 1regl beklemek istiyorum.internette kimi doktor yeni gebeliklerde gerek yok korunmaya kimi 2-3-6ay gerek var diyorlar.alan da allah veren de allah diyorum.doktoru dinlemek istiyorum bilimsel olarak ama kalbim yeniden hamile olmak istiyorum diyor .kurtajdan sonra korunmayip hamile olan arkadaslar var mi.

geçmiş olsun
neyseki daha çok başlarındaymışsın gebeliğinin
birkaç ay beklemenin doğru olacağını düşünüyorum
2 yıl evlilik çok ta fazla değil
beklenebilcek süren de var
acele etme

tesekkur ederim.bizden sonra evlenenlerin cocuklari buyudu bile.onceden hic takmazdim ama bu olaydan sonra cok hassaslastim boyle biseyin basima gelecegini hic dusunmemistim

Bizde düşük yada kürtaj olan lohusa sayılır
ben de büyüklerimi hep dinlerim
40 gün sonra tekrar düşünebilirsiniz

kafam karisik ne hissedecegimi dusunecegimi de bilmiyorum iste.sanki 2ay cok zamanmis gibi geliyor simdi bile gun sayiyorum..diger yandan hadi tekrar yasarsam allah korusun diyorum..bilmiyorum hic bisey suan

Bence fizyolojik ve psikolojik olarak toparlanmak icin doktorunuzu dinlemelisiniz. 2 ay hic uzun degil.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ben 20 haftalık dusukden sonra 1 adet gordum sadece simdi 16 haftalik hamileyim canim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cnm ben kürtaj olmadım ama benim bebeğim düştü biz bebek istiyorduk doktor 6ay korunun dedi biz istediğimiz için hiç korunmadık düşükten sonra hiç regl olmadan hamile kaldım çok şükür sağlıklı doğdu şimdi 20aylık oldu bi sıkıntı olmadı çok şükür

Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi

ben 20 haftalık dusukden sonra 1 adet gordum sadece simdi 16 haftalik hamileyim canim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.olumlu durumlari duydukca korunmak istemiyorum,olumsuz durumlarda da doktoru dinleyim bekleyim diyorum

sizinki dogmus:)masallah masallah allah bagislasin.biz de istiyoruz ozellikle ben cok istiyorum esim doktoru dinlemekten yana.ama bilemiyorum allah herkese saglikla nasip etsin

kafam karisik ne hissedecegimi dusunecegimi de bilmiyorum iste.sanki 2ay cok zamanmis gibi geliyor simdi bile gun sayiyorum..diger yandan hadi tekrar yasarsam allah korusun diyorum..bilmiyorum hic bisey suan
Bir kitap okudum, arzu şeytanidir diyor. Bence de arzularının sesini değil, doktorun sesini dinle... Bir aycık daha sabret bence

Kardesm bende hamileydim 10 haftalikken kalbinin durdugunu ogrendim ertesi gun kurtaj oldum dktor 6 ay korunun dedi biz fazla onemsemedik ben o ay icinde hamile kalmisim bebisim simdi 5 aylik kucagimda agucuk yapiyo
y

meraba cnm bende mayis ayind ikibuc aylikken dusuk yasadim kurtaj oldum.uc ay korunma verdiler ben ikinci adette korunmadim ve su an yedi haftlk hamisim nazar: yani uc ay sonr ilk deneme tuttu. bence korun cnm folik asit kulln cunku hemen oluyor rahim toparlansin bekle bende gecmez sandim gunlr su gibi gecti gitti.drunu dinle ve iki ay korun. Allah gonlune gore versin

tesekkurler ilginiz icin arkadaslar.40gun adet olamayinca kontrole gittim ve istedigimi soyledim.bisey demedi ve adetini olduktan sonra folik asite tekrar basla dedi .basladim ve koruma olmadi zaten 1.5ay beklemis olduk.bu aralar ya adet olcam ya haber alcam insallah..beklemedeyim..allah isteyen herkese saglikla nasip edip tamamina erdirsin insallah

Kardesm bende hamileydim 10 haftalikken kalbinin durdugunu ogrendim ertesi gun kurtaj oldum dktor 6 ay korunun dedi biz fazla
onemsemedik ben o ay icinde hamile kalmisim bebisim simdi 5 aylik kucagimda agucuk yapiyo
y

allah bagislasin.masallah:) evet o ay hamile olup saglikla dunyaya getirenlerde var allah herkese hayirlisiyla nasip etsin.ben de 1ay bekledim bu ay umarim.haberi aliriz hayirlisiyla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…