M melisa_1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2025 3 -4 1 24 21 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi melisa_1 #1 Başına gelen varmi nedir acaba pihti parca düşürdüm kanama devam ediyor inanılmaz bel ağrım var Son düzenleme: 21 Mayıs 2025
kizinbiri9 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Kasım 2019 5.595 En iyi cevaplar 1 5.092 198 21 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi melisa_1 #2 melisa_1 .!.: Başına gelen varmi nedir acaba Genişletmek için tıkla... Hamilelik var mıydı hcg değeri kese? Ayrıca bu tarz görüntüler yasak kaldırırsanız iyi olucak banlananirsiz malesef
melisa_1 .!.: Başına gelen varmi nedir acaba Genişletmek için tıkla... Hamilelik var mıydı hcg değeri kese? Ayrıca bu tarz görüntüler yasak kaldırırsanız iyi olucak banlananirsiz malesef
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 10.819 7.628 448 36 istanbul 21 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi melisa_1 #3 canım keşke bunu direk burada paylaşmasaydın yani bir doktora görün düşük oldugundan şüphe ediyorsan iğrenç yani
canım keşke bunu direk burada paylaşmasaydın yani bir doktora görün düşük oldugundan şüphe ediyorsan iğrenç yani
M melisa_1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2025 3 -4 1 24 21 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi melisa_1 #4 kizinbiri9 .!.: Hamilelik var mıydı hcg değeri kese? Ayrıca bu tarz görüntüler yasak kaldırırsanız iyi olucak banlananirsiz malesef Genişletmek için tıkla... Hic bisey yoktu naisl siliiniyor bilmiyorum
kizinbiri9 .!.: Hamilelik var mıydı hcg değeri kese? Ayrıca bu tarz görüntüler yasak kaldırırsanız iyi olucak banlananirsiz malesef Genişletmek için tıkla... Hic bisey yoktu naisl siliiniyor bilmiyorum
M melisa_1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2025 3 -4 1 24 21 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi melisa_1 #5 nurbanu7 .!.: canım keşke bunu direk burada paylaşmasaydın yani bir doktora görün düşük oldugundan şüphe ediyorsan iğrenç yani Genişletmek için tıkla... İğrenç olan sensin bence düzgünce cevap verebilirsin yani bilmiyorduk sorduk
nurbanu7 .!.: canım keşke bunu direk burada paylaşmasaydın yani bir doktora görün düşük oldugundan şüphe ediyorsan iğrenç yani Genişletmek için tıkla... İğrenç olan sensin bence düzgünce cevap verebilirsin yani bilmiyorduk sorduk
muzdarip35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2024 1.482 3.751 48 34 21 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi melisa_1 #6 Sağlıkla alakalı bir sorun olduğunda insanlar forumda soru sormak yerine hastaneye gidiyor genelde ama siz bilirsiniz.
Sağlıkla alakalı bir sorun olduğunda insanlar forumda soru sormak yerine hastaneye gidiyor genelde ama siz bilirsiniz.
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 10.819 7.628 448 36 istanbul 21 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi melisa_1 #7 melisa_1 .!.: İğrenç olan sensin bence düzgünce cevap verebilirsin yani bilmiyorduk sorduk Genişletmek için tıkla... anlatırsın insanlar anlar herkes yetişkin, resim çekip atmak nedir ? iğrenç bi görüntü evet ben senin kişiliğine laf etmedim görüntüye söyledim iğrenç diye doğruya doğra yalan mı söyleseydim resim çekene kadar doktora gitseydin keşke
melisa_1 .!.: İğrenç olan sensin bence düzgünce cevap verebilirsin yani bilmiyorduk sorduk Genişletmek için tıkla... anlatırsın insanlar anlar herkes yetişkin, resim çekip atmak nedir ? iğrenç bi görüntü evet ben senin kişiliğine laf etmedim görüntüye söyledim iğrenç diye doğruya doğra yalan mı söyleseydim resim çekene kadar doktora gitseydin keşke
kizinbiri9 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Kasım 2019 5.595 En iyi cevaplar 1 5.092 198 21 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi melisa_1 #8 melisa_1 .!.: Hic bisey yoktu naisl siliiniyor bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Gebelik yokmuş demekmi adettede parçalı kanama gelebiliyor zaten adet olmuşsunuz
melisa_1 .!.: Hic bisey yoktu naisl siliiniyor bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Gebelik yokmuş demekmi adettede parçalı kanama gelebiliyor zaten adet olmuşsunuz