Düşük mü acaba?

minhan6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
155
62
48
27
Kızlar fotoğraf yüklüyorum midesi bulanacak olanlar bakmasın lütfen!

Bende pcos var reglim bu ay 1-2 gün gecikmeli oldu ama aşırı sancıyla başladı bugün 4. Gün hala ara ara sancılar artıp azalıyor. İlk günden beri parlak kırmızı renkte geliypr normalde kahverengi ile başlardı
Ara ara parçalar geliyprdu ama az önce büyük parça düştü.
Sizce düşük müdür?

[https://hizliresim.com/nr16lsk görsel]

Düşük mü derken gebemisiniz ki ? Düşük demek için gebelik olması gerekiyor

Gebe miyim bilmiyorum eşimle geri çekilmeyle ilişki yaşıyoruz pcos var böyle büyük parça ilk defa geldi
Bilmiyorum gebe değilsen düşük diyemeyiz pcos bendede vardı daha önce ve bu şekilde pıhtıli kanamam olurdu yani biliyorsun pcos gecikme yapıyor ben eskiden 3 ,5 ay olmadığım zamanlar olurdu yani bazense kahverengi çamur gibi olurdu o yüzden karmaşık bir döngün var seninde ama GEBELİK şüphen olduğunda test yapmalısın ki böyle bir durumda düşük mü yaptığını anlamak için varlığından yokluğundan bir haber olup sonra bu şekilde strese girme sana tavsiyem bu şekilde bende pcos la gebe kaldım yani o yüzden rabim öncelikle herşeyin hayırlısıni versin inşallah herşey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…