Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 7 haftalık hamileyim 3 4 günden beri kahverengi lekelenme görüyorum bugünde peceteye tam olarak kan geldi. Düşük belirtisi mi bu. Karnimda bazen ad
Kızlar 7 haftalık hamileyim 3 4 günden beri kahverengi lekelenme görüyorum bugünde peceteye tam olarak kan geldi. Düşük belirtisi mi bu. Karnimda bazen adet olacakmisim gibi ağrıyor cok sık degil ama belim kasıklarim da ara sira agriyor yasayan var mi
Kızlar 7 haftalık hamileyim 3 4 günden beri kahverengi lekelenme görüyorum bugünde peceteye tam olarak kan geldi. Düşük belirtisi mi bu. Karnimda bazen ad
Muhtemelen evet benimde ilk ayında kahverengi lekelenmem olmuştu hemen ilaç tedavisine başlamıştık lütfen acil olarak hastaneye gidin şuan sukrolsun bebeğim iyi
bu ay ki reglim 3 gün sürdü duşa girdim çıktım ve neredeyse 2 yemek kaşığı kadar kan geldi çok koyuydu rengi ilk iki gün akıntım da kan lekeleri vardı sonrasında deli gibi kan gelmeye başladı ve karnım çok ayırıyor hastahaneye gittiğim de psikolojik dedi acil de ki doktor ama çok korkuyorum daha önce hiç gebe kalmadım ve bir hastalık varsa diye endişeleniyorum