düşük mü? düzensizlik mi?

inci0606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
32
0
96
Uşak
merhaba ben adet olduğum günden 20 gün sonra tekrar adet gördüm fakat az az ve koyu kıvamlı ve 10 gündür devam ediyor. bu arada babam kaza geçirdi onun stresindendir diye düşünüyorum ama 10 gün sürmesi normal mi?(evliyim bu arada) bebek düşürmüş olabilirmiyim? böyle bir düşük yapan varsa yazabilirmi kanaması nasıl oluyo?

merhaba ben adet olduğum günden 20 gün sonra tekrar adet gördüm fakat az az ve koyu kıvamlı ve 10 gündür devam ediyor. bu arada babam kaza geçirdi onun stresindendir diye düşünüyorum ama 10 gün sürmesi normal mi?(evliyim bu arada) bebek düşürmüş olabilirmiyim? böyle bir düşük yapan varsa yazabilirmi kanaması nasıl oluyo?

geçmiş olsun ben düşük yapmadım bilmiyorum ama eğer düşük yapmış olsaydınız ağrınız olurdu ki olup olmadığını belirtmemişsiniz dediğiniz gibi bence strestendir çünkü bende de geçtiğimiz aylarda aynı tarifiniz gibi koyu kıvamlı ve koyu renkli geldi 10 gün kadar sürdü ağrıda yaptı doktoruma gittim baktı ve içimden bir şırıngayla çekti sonra bir daha gelmedi belirli dönemlerde olabiliyormuş stres, sıkıntı yaıyormuş bu gibi kanamaları dedi valla ben onun yalancısıyım erteside ayda adet olmadım bu seferde polikistik over oluşmuş bence doktora gidin derim zaman kaybetmeden. ne zor iş yahu kadın olmakhiç dert bitmiyor. tekrar geçmiş olsun.

teşekkür ederim evet kadın olmak zor iş hava etkiler stres etkiler .................................................

ben de bu ay adet olamadım. yaklaşık bir haftadır çok koyu renkli az miktarda leke geliyor.adete çevirir diye ümit ediyorum.önümüzdeki pazrtesiye randevu aldım doktora gideceğim.ha bu arada sol tarafımda hafif hafif ağrım da var.

Back
X