Düşük mü olacak kızlar

gmkb01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
143
48
48
32
Kizlar sat a göre 6+5 günlük hamile olmam gerekiyor beta hcg testinde geçen hafta 652 çıktı pazartesi günü kahverengi leke gelmeye başladı 5 gün sürdü kesildi bu hafta gittim doktor kese görünmüyor dedi düşük olacak dedi kürtaj gerek yok kendiliginden düşer dedi progestan kes dedi tekrardan kan testi istedi sonuç yarın çıkacak çok kötüyüm böyle durum başına gelen var mı

Canım kimyasal gebelik yaşıyorsun. Değerin kendiliğinden düşecek. Adet gibi kanaman olabilir korkulacak bisey yok allah hayırlı evlatlar nasıp etsin

Kizlar sat a göre 6+5 günlük hamile olmam gerekiyor beta hcg testinde geçen hafta 652 çıktı pazartesi günü kahverengi leke gelmeye başladı 5 gün sürdü kesildi bu hafta gittim doktor kese görünmüyor dedi düşük olacak dedi kürtaj gerek yok kendiliginden düşer dedi progestan kes dedi tekrardan kan testi istedi sonuç yarın çıkacak çok kötüyüm böyle durum başına gelen var mı
Dert etme canim kimyasal gebelik dusukten sayilmiyo gebelikten saymiyolar ben kimyasal gebelikten sonra adet olmadan tekrar hamile kaldim ama malesef ondada kurtaj olmustum

Back
X