Düşük mü tutunamadı mı ?

gizmytp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
592
152
33
Merhaba kızlar , öncelikle adetim ilk kez 6 gün gecikmişti neredeyse test yapacaktım . Tüm belirtiler vardı . Kesinlikle psikolojik de degildi
Depremden sonra cok korktum ve 2 gun boyunca kahverengi lekelenme oldu daha sonra cok afedersiniz lavaboya gittim cok affiniza siginarak tekrardan idrarimi yapmadan oturdugum gjbi lavaboya parca dustu 2 gun kahverengi lekelenmeden sonra .daha sonra siddetli agri olup sokuldu . Ilk kez yasiyorum bunu . Yasayanlar varmi . :((

Merhaba kızlar , öncelikle adetim ilk kez 6 gün gecikmişti neredeyse test yapacaktım . Tüm belirtiler vardı . Kesinlikle psikolojik de degildi
Depremden sonra cok korktum ve 2 gun boyunca kahverengi lekelenme oldu daha sonra cok afedersiniz lavaboya gittim cok affiniza siginarak tekrardan idrarimi yapmadan oturdugum gjbi lavaboya parca dustu 2 gun kahverengi lekelenmeden sonra .daha sonra siddetli agri olup sokuldu . Ilk kez yasiyorum bunu . Yasayanlar varmi . :KK43:(
Kimyasal gebelik yaşamışsın büyük ihtimalle geçmiş olsun 😕

Anladım . Tesekkur ederm 7 aydr dusunuyoduk sevinmistik . Nasip deglms
Üzülme hamile kalabiliyorsun onu anlamış oldun hem yaşında gençmiş acele etme zamanı vardır. Kimyasal gebelik sonrası hamile kalan çok kadın var. Allah hayırlı zamanda nasip etsin.

Aynen nasip canım sen dusunuyormusun gebelik . Veya gebe misin Rabbm isteyen herkese nasip etsin amin

Back
X