- 2 Ekim 2023
- 74
- 32
- 8
- 28
- Konu Sahibi Birportrem
Hanımlar yardım edin. Bugün 6. Haftamdayım 1 saattir aşırı başım dönüyor ve tuvalete gittim çok çok az bir kırmızı leke gördüm acaba düşük mü yapıyorum doktor keseyi görmüştü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin denmez ama yarar.İşe yarıyor mu peki önleyici iğneler
Anladım olabilir bir problem olmasa da bu şekilde leke kanama filan ama kontrol edilmeliEvet ama yeni öncesinde yoktu hiç yarım saat olmadı farkedeli peçeteye zor geliyor leke
Dusecegi varsa her sekilde dusuyor ama hcgniz duzenli artti ise korkmayin. Igne ve progestonla tedbirini alirsiniz gecmis olsun🖐Evet ama yeni öncesinde yoktu hiç yarım saat olmadı farkedeli peçeteye zor geliyor leke
Yarın geç olabilir. Şimdi gidin. Eşinizin keyfine mi bağlı bu işler? Bende de aynısı olmuştu. Doktor acilde o an iğne yaptı. Aynı zamanda progestan verdi, birkaç hafta kullandım.eşime acile gidelim diyorum yarın gideriz diyor her şeyi bu kadar kafaya takma diyor stres yapıyorsun diyor ne yapacağımı şaşırdım
Pes yani, mükemmel bir (!) baba adayı gerçekten…eşime acile gidelim diyorum yarın gideriz diyor her şeyi bu kadar kafaya takma diyor stres yapıyorsun diyor ne yapacağımı şaşırdım
Hanımlar yardım edin. Bugün 6. Haftamdayım 1 saattir aşırı başım dönüyor ve tuvalete gittim çok çok az bir kırmızı leke gördüm acaba düşük mü yapıyorum doktor keseyi görmüştü
Benim bazen hamile değilken aynı bu şekilde başım dönüyordu sanırım tansiyondan ama bugün başım böyle dönüp üstüne de çok az lekelenme olunca korktum acaba düşük mü diyeHemen acile gidin.
Baş dönmesinden kormayın hemen. Benim de ilk haftalar başım dönüyordu. Tansiyonum düşmüştü.
Tedbir amaçlı acile gidin.
Küfredeyim müsadeniz varsaeşime acile gidelim diyorum yarın gideriz diyor her şeyi bu kadar kafaya takma diyor stres yapıyorsun diyor ne yapacağımı şaşırdım