Düşük mü yapıyorum acil ne yapabilirim

Birportrem

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2023
74
32
8
28
Hanımlar yardım edin. Bugün 6. Haftamdayım 1 saattir aşırı başım dönüyor ve tuvalete gittim çok çok az bir kırmızı leke gördüm acaba düşük mü yapıyorum doktor keseyi görmüştü

Hastaneye gidin tekar kan alsınlar onleyici igne yaparlar

eşime acile gidelim diyorum yarın gideriz diyor her şeyi bu kadar kafaya takma diyor stres yapıyorsun diyor ne yapacağımı şaşırdım

eşime acile gidelim diyorum yarın gideriz diyor her şeyi bu kadar kafaya takma diyor stres yapıyorsun diyor ne yapacağımı şaşırdım
Yarın geç olabilir. Şimdi gidin. Eşinizin keyfine mi bağlı bu işler? Bende de aynısı olmuştu. Doktor acilde o an iğne yaptı. Aynı zamanda progestan verdi, birkaç hafta kullandım.

Hemen acile gidin.
Baş dönmesinden kormayın hemen. Benim de ilk haftalar başım dönüyordu. Tansiyonum düşmüştü.
Tedbir amaçlı acile gidin.

Hanımlar yardım edin. Bugün 6. Haftamdayım 1 saattir aşırı başım dönüyor ve tuvalete gittim çok çok az bir kırmızı leke gördüm acaba düşük mü yapıyorum doktor keseyi görmüştü

Acile gidin düşük tehlikesi olabilir ya da olmayabilir doktor bir baksın ona göre iğne hap verck ihmal etmeyin

Hemen acile gidin.
Baş dönmesinden kormayın hemen. Benim de ilk haftalar başım dönüyordu. Tansiyonum düşmüştü.
Tedbir amaçlı acile gidin.
Benim bazen hamile değilken aynı bu şekilde başım dönüyordu sanırım tansiyondan ama bugün başım böyle dönüp üstüne de çok az lekelenme olunca korktum acaba düşük mü diye

Konuyu açalı hemen hemen bir saat olmuş amacım sizi kırmak değil arkadaşlarında söylediği gibi önlem amaçlı doktora girmeniz gerekiyor burda durup mesaj okumakla ne yazıkki birşeye çare bulamazsınız bebeğinizi düşünün ve doktora gidin

Back
X