Düşük mü yapıyorum acil ne yapabilirim

Benim bazen hamile değilken aynı bu şekilde başım dönüyordu sanırım tansiyondan ama bugün başım böyle dönüp üstüne de çok az lekelenme olunca korktum acaba düşük mü diye
Düşük belirtisi olabilir o az lekelenme. Hala neyi bekliyorsunuz? Kalkın kendiniz gidin.

Hanımlar yardım edin. Bugün 6. Haftamdayım 1 saattir aşırı başım dönüyor ve tuvalete gittim çok çok az bir kırmızı leke gördüm acaba düşük mü yapıyorum doktor keseyi görmüştü
Acile gidin progestan vuruyorlar ya da pruluton vuruyorlar. Yarın hemen kendi doktorunuza gidin.

Doktor özel mi yazın hatta şimdi arayın sorun

Kötü düşünmeyin hemen benim de benzer bi lekelenmem olmuştu kese ettafinda kanama alanı oluşmuş dendi. Progestan kullandım sonra geçti. Ama hamilelikte hiç bir kanama ihmale gelmiyor eşinizin tavrı çok yanlış.

eşime acile gidelim diyorum yarın gideriz diyor her şeyi bu kadar kafaya takma diyor stres yapıyorsun diyor ne yapacağımı şaşırdım
Bu her şeyi kafaya takmak olmuyor. Hamilelikte kanama kontrol altında tutulması gereken bir durum . Bu erkeklerin gamsızlığı sinirimi bozuyor . Doktora gidin . Kanama alanı vs varsa ona göre ilaca başlatır doktorunuz .

Evet gittik, ben çok endişeli bir bireyim sürekli olumsuzluk düşünüyorum eşim de beni evhamlandırmamak için bu şekilde bir yaklaşım sergiliyor. Doktora gittik acilde hemşire durumumu doktora anlattı sağ olsun doktor da progestan fitil yazdı insallah yarın da kendi doktoruna gel dediler

Back
X