düşük mü yapıyorum Lütfen Bilgi verin ?

Bernaaa06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
307
52
18
32
Benim eşim askere gitti ben fazla üzüldüm kahverengi akıntı gelmiş ama bir yerim de Ağrı yok bu neyin nesi kızlar bebek düşüyor mu

Doktorunuzu bilgilendirin tabi ama kırmızı kanama olmadıktan sonra bu korkulcak bir lekelenme değil. İstirahat etmeye özen gösterin biraz, dinlenmek önemli kaç haftalık bu arada?

Tuvalet dışında fazla kalkma ayağa dinlenmeye çalış canım. Ama kanama değil bu. Akıntı gibi. Rahimde kalan kan sanırım akıntıya karışmış. Ağrın yoksa stress yapma. Arada kontrol et yinede. Allah bebişini korusun canım

Ilk haftalarsa yerlesme olabilir lekelenmeler bir cok sebepten olabilir benim bikac ay pembe ve kahverengi oldu plesenta asagidaymis yukari cikmis zamanla olmasi gereken yere kaymis yani onun icin olmuş onemli olan kanama seklinde kirmizi bir akinti olmamasi dikkatli ol yinede dedigim gibi bir baska sebepte olabilir devam eder kasik agrilarinda olursa ihmal etme esin icinde uzulme bebeginide uzme onlar hissediyor sonra stresli gecen hamileliklerden sonra dogan bebekler daha fazla ağlıyor

Uyarı aldım ama neden aldığımı anlamadım 8 haftadayım çok şükür başka o şekilde kanama akıntı olmadı birde ben doktora heber veremiyorum çünkü devlete gidiyorum devlette taa 6 Kasım’a ikili test yaptığında çağırdı biraz karışık bir durum ama şuan fazla Yok çok şükür yatıp kalktığımda kasık agrım da Yok dün vardı oda gazdan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…