Dusuk mu yapıyorum

Zumraserhan11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
21
2
1
36
Mrb ben 7 haftalık hamileyim ama kese gözükmüyordu bir türlü üç gündür de bel agrisi ve karin ağrısı yasiyordum dün gece birden kanamam başladı ama parca gelmedi sıvı halinde bir kanama oluştu ve devam ediyor hastaneye gittik hem vajinadan bakıldı hem normal bakıldı doktor kese yok diyor kan testi yapıldı 3949.00 cıktı doktor pazartesi günü yine gel dedi ne bir mudale yapıldı nede önlem alındı söylediği şey gebelik var ama kese yok pazartesi yine gel dedi sizce ben nasıl bir durum yaşıyorum şuanda

Beta hcg değerinize ve haftanıza göre kesenin görünmesi gerekiyordu. Yaşadığınız şey kimyasal gebelik olabilir ve bu durumda herhangi bir müdahale yapılmıyor, kürtaja gerek kalmıyor. Doktorlar beta hcg değerini takip ediyor sadece. Değer düşerse düşük teşhisi koyuyorlar. Önlem olarak da en fazla düşük iğnesi yapılabilirdi size ama bende işe yaramamıştı.

tşk ederim

Siz daha yeni birinden çocuk aldırdığınızla ilgili konu açmıştınız şimdi üstüne birdaha gebe kaldıysanız bir gebelik sonlandırıldıktan sonra tekrar gebe kalmak için en az 6 ay beklenmesini önerir doktorlaro yüzde düşük yaşanır muhtemelen. Ayrıca diğer konunuzla yazdıklarınızdan sonra tekrar hamile kalarak çok çelişkili şeyler yapıyorsunuz Allah sonununuzu hayretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…