- 9 Aralık 2019
- 113
- 41
- 28
- 29
- Konu Sahibi Emine Zeynep Keskin
-
Bu lekelenme için doktora gitmişmiydinKızlar gebelik testim pozitif aradım çıkınca kan verdim Beta HCG 450 çıktı bir haftadır kahverengi lekelenme vardı ara ara gelen fakat bugün tekrar tuvalete gittigimde kırmızı gelmişti çok az
Senin beta kaç çıkmış di cnmtekrar beta hcg baktırman lazım canım bende kimyasal gebelik geçirdim öyle oldu değerim düştükçe kanamam fazlalasti
Hayır daha gitmedim âsm de kan verecektim veremedimBu lekelenme için doktora gitmişmiydin
Gebelikte kahverengi lekelenme düşük tehlikesidir siz keşke ilk başta gitseydiniz ilaç iğne serum veriyorlar düşük tehlikesi ortadan kalkıyor ama siz gitmemişsiniz ve kana çevirmiş bence imkanınız varsa hemen Bi kadın doğuma gidin en azından çok geç olmadan ilaç başlarHayır daha gitmedim âsm de kan verecektim veremedim
Yarın tekrar kan vericemilk kan verdiğimde 28 di sonra kanamam başlayınca acile gittim 11 e düştü sonra sıfırlandı . eğer yoğun gelmezse korkma Allahın izniyle birşey olmaz
Gebelikte kahverengi lekelenme düşük tehlikesidir siz keşke ilk başta gitseydiniz ilaç iğne serum veriyorlar düşük tehlikesi ortadan kalkıyor ama siz gitmemişsiniz ve kana çevirmiş bence imkanınız varsa hemen Bi kadın doğuma gidin en azından çok geç olmadan ilaç başlar
Haklısın şimdi yasak olmasa giderdik acileGebelikte kahverengi lekelenme düşük tehlikesidir siz keşke ilk başta gitseydiniz ilaç iğne serum veriyorlar düşük tehlikesi ortadan kalkıyor ama siz gitmemişsiniz ve kana çevirmiş bence imkanınız varsa hemen Bi kadın doğuma gidin en azından çok geç olmadan ilaç başlar
Yine gidebilirsin sağlık sorunu olduğu zaman hastane için bişey demiyorlar bende dün rahatsıdım doktora gittim. Ama acile gitme özele git. Özel daha iyi.Haklısın şimdi yasak olmasa giderdik acile
Bence acilen gitmen gerekir korkutmak istemem ama benim de düşügüm kahverengi kanamayla başlayıp kırmızıya dönmüştü bekleme derim.Haklısın şimdi yasak olmasa giderdik acile
İnşAllah sağlıcakla dönersiniz canımKızlar çıktım acile gidiyorum bana dua edin
Özele git devlet doktoru yengeme demişti sen ne yapsanda o bebek düşücek ama o özele gitti özelde tadavi edildi şimdi durumu iyi oda senin gibi lekelenme si vardıKızlar çıktım acile gidiyorum bana dua edin
Dusuk riski vardir.Kızlar gebelik testim pozitif aradım çıkınca kan verdim Beta HCG 450 çıktı bir haftadır kahverengi lekelenme vardı ara ara gelen fakat bugün tekrar tuvalete gittigimde kırmızı gelmişti çok az
sevindim.canim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip.etsinKızlar eve geldim şimdi Beta 1400 çıktı Alttan muayene ile keseyi gördü kanama için bu aralar olabilir dedi ilaç yazdı şükürler olsun içim rahatladı biraz
Amin inşallah Allah olmayanlaradâ nasip etsinsevindim.canim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip.etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?