düşük mu yapiyorum :((

Perizekaaaali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
319
25
38
Adana
Arkadaslar dunden beri kasigimda agri var 12haftalik hamileyim bu sabahta kahverengi leke geldi doktorumu aradim progestra diye bi igne verdi yataktan cikma dedi düşük mu yapiyorum bilen varsa lutfen bi yorum yapsin cok kotuyum :((

Arkadasim merhaba, sakin ol oncelikle.dr arayip hemen bilgi alman cok iyi.ayni sey 2 hafta once basima geldi, soktan ne yapacagimi sasirdim sonra progestan kullandim uzandim sol tarafima bir kac gun dinlendim agir is yapmadim yemek yapmak icin ve wc icin basit islerde kalktim sadece dikkat et takip et muhtemelen kahverengi kanaman gececektir.kendine iyi bak

Doktor sadece vc icin kalk onun haricinde surekli yatacaksin sali gunu seni gorcem dedi cok korkuyorum senin gecti dimi teşekkür ederim yardimin icin canim sanada geçmiş olsun inşallah hayirli saglikli aliriz bebeklerimizzi kucağımiza

hic korkma guzelim. o igne toparliyr. benimde basima geldi. gecti sukur.
dinlen; iliski yok ve bol.su ic cnm.

Doktorum senin yatman buraya gelmenden daha iyi yogunlasirsa ara ona göre gel dedi sali gunu gidecem igne sali gunu bitiyor ozaman gel dedi telefonlasiyoruz surekli bildiriyorum korkma aglama diyor ama gelde bana anlat işte :(

Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.

Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.
Önce sakin ol kanaman var mı?

Ben anlamadım sanırım düşük tehlikesi mi var

Evet var.ama iki gecedir uyuyamıyorum ağrım çok şiddetli ilk gün kanamam yoğundu ama bugün az az geliyor.ama cnim çok yanıyor. Zaten bekliyorduk kendi düşer diye 6 7 haftalikti gelişim geriliği vardı ama öldürüyor beni

Back
X