- 13 Haziran 2024
- 23
- -3
- 1
- 20
- Konu Sahibi Esrakalkanc1
-
Hamile misin yani hamileysen doktorun neden tarlusal yazdiMerhaba hanımlar 5+6 haftalığım . Doktorum parlak kırmızı leken olunca direkt acile gitmemi soyledi geçen hafta ayrica tarlusal yazdı bir şeylerden suphelenmis gibiydi kullandım ilacı bugün son günum karnimda belim de aşırı sancılarım var ufak kahverengi lekem geldi düşük mü yapuyorum veya kaç güne yaparım içimi ferahlatmaniza ihtiyacim var
Evet bikac doktora gittim boş gebelik olduğu kesinlesti beta hcg den ondan tarlusal önerdi düşürüyor muyum sizceHamile misin yani hamileysen doktorun neden tarlusal yazdi
Değildi malesef boş keseydihamilelik sağlıklı mıydı? eğer öyleyse neden adet söktürücü verdi ki size?
Hayır tarlusal yazdı bikac doktora gittim kullanabilirsin dedilerTarusal verdigine emin misin progestan olmasin?
O zaman dusuk baslamis olabilir. Gecmis olsun.Hayır tarlusal yazdı bikac doktora gittim kullanabilirsin dediler
he anladım. ama yine de keske 6.7. haftaya kadar beklenseydi. bence doktora gidin.Değildi malesef boş keseydi
4 doktora gittim kese boyu haftasına göre de çok ileriydi düşürüyor muyum sizce sancılar böyle mi başlıyor çünkü hâlâ kanamam olmadihe anladım. ama yine de keske 6.7. haftaya kadar beklenseydi. bence doktora gidin.
5 haftalikken kese gozukur bebek daha olusmaz ki kalp atisi olmadigini bos gebelik oldugunu nasil bildilerEvet bikac doktora gittim boş gebelik olduğu kesinlesti beta hcg den ondan tarlusal önerdi düşürüyor muyum sizce
bi arkadasim 6+1de düsük yapmisti omdan biliyorum. ilk hafif sancısı ve kahverengi akıntısı oldu. 2-3 gğn içerisinde de normal kanaması başladı. insallah kolay gecer sizin için. ama bence doktora gidin. kontrol altında olmanız daha iyi olur. Allah korusun kanamanız fazla olur vs en azından erken müdahale edilir. gidin en azından duruma bakılsın.4 doktora gittim kese boyu haftasına göre de çok ileriydi düşürüyor muyum sizce sancılar böyle mi başlıyor çünkü hâlâ kanamam olmadi
Sat a göre 8 haftalığım normalde kese boyu büyük dedi doktorların hepsi de5 haftalikken kese gozukur bebek daha olusmaz ki kalp atisi olmadigini bos gebelik oldugunu nasil bildiler
Geç döllenme değil adetlerim hep 30 günde bir olurdu onu da sordum ben zatebBelki gec döllenme uymayabilir tarlusali keske icmeseydin erken verilmis bi karar gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?