Gebeliğe Hazırlık DÜŞÜK MÜ YAPIYORUMMMMMM CEVAPLAR MİSİNİZ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esrakalkanc1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2024
23
-3
1
20
Merhaba hanımlar 5+6 haftalığım . Doktorum parlak kırmızı leken olunca direkt acile gitmemi soyledi geçen hafta ayrica tarlusal yazdı bir şeylerden suphelenmis gibiydi kullandım ilacı bugün son günum karnimda belim de aşırı sancılarım var ufak kahverengi lekem geldi düşük mü yapuyorum veya kaç güne yaparım içimi ferahlatmaniza ihtiyacim var

Merhaba hanımlar 5+6 haftalığım . Doktorum parlak kırmızı leken olunca direkt acile gitmemi soyledi geçen hafta ayrica tarlusal yazdı bir şeylerden suphelenmis gibiydi kullandım ilacı bugün son günum karnimda belim de aşırı sancılarım var ufak kahverengi lekem geldi düşük mü yapuyorum veya kaç güne yaparım içimi ferahlatmaniza ihtiyacim var
Hamile misin yani hamileysen doktorun neden tarlusal yazdi

5+6 haftalıkta nereden anlaşıldı boş gebelik olduğu?

4 doktora gittim kese boyu haftasına göre de çok ileriydi düşürüyor muyum sizce sancılar böyle mi başlıyor çünkü hâlâ kanamam olmadi
bi arkadasim 6+1de düsük yapmisti omdan biliyorum. ilk hafif sancısı ve kahverengi akıntısı oldu. 2-3 gğn içerisinde de normal kanaması başladı. insallah kolay gecer sizin için. ama bence doktora gidin. kontrol altında olmanız daha iyi olur. Allah korusun kanamanız fazla olur vs en azından erken müdahale edilir. gidin en azından duruma bakılsın.

Evet canım düşük başlangıcı . Bu akşam veya yarın yoğun kanama ve pıhtıyla beraber ağrılı geçebilir . İlk yoğun kanamada ağrı kesici almamaya çalış geçmiş olsun

Tam anlasilmamis o zaman ilk yazdigin canim doktorlar hakli dusuk parlak kirmizi kanamayla oluyo boyle koyu pembe parlak bi kanamayla basliyo benimdr basimdan gecti biliyorum

Back
X