• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük mü yaptım kızlar anlamadım

lattecola

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2025
44
5
1
21
İlk kez başıma böyle bir olay geliyor kanamam geldi ayağa kalkınca karnıma Bi sancı girdi içimden kocaman Bi şey iç çamaşırı düştü ilk pıhtı sandım ama içinde kılcal damarlar Bile görünüyordu doktora gitmem lazım mı gitsem jinekolojiye mi yoksa gebe pole mi gitmeliyim bilmiyorum yardımcı olur musunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
canım düşük yapıyorsun muhtemelen öyle akıntı pıhtı mı olur hastaneye gider misin rica ederim ya

İlk kez başıma böyle bir olay geliyor kanamam geldi ayağa kalkınca karnıma Bi sancı girdi içimden kocaman Bi şey iç çamaşırı düştü ilk pıhtı sandım ama içinde kılcal damarlar Bile görünüyordu doktora gitmem lazım mı gitsem jinekolojiye mi yoksa gebe pole mi gitmeliyim bilmiyorum yardımcı olur musunuz Eki Görüntüle 3653627 Eki Görüntüle 3653628 Eki Görüntüle 3653629 Eki Görüntüle 3653630
Adetliyken mi oldu bu?

Şu an burda bakacak doktor yok acildekiler anlamaz ancak salı gününe randevu bulabildim jinekolojiye
Yine de acile gitsen iyi olur bence en azından kadın doğumcuyu falan arayıp durumunuzu iletip ona göre bir şeyler yaparlar düşük sonuçta belki bir terslik oldu bir şey oldu bilemezsiniz

Adet olmadım 10 gün gecikmiştim bu gün böyle bu geldi önce kanamayla bu düştükten sonra kanama rengi açıldı açık kırmızı açık pembe arası oldu
10 günlük gecikmede yaşanan düşük materyali bu kadar büyük olmaz canım. Başka bir sorun olabilir. Hemen acile git

Yine de acile gitsen iyi olur bence en azından kadın doğumcuyu falan arayıp durumunuzu iletip ona göre bir şeyler yaparlar düşük sonuçta belki bir terslik oldu bir şey oldu bilemezsiniz
Şu an pek Bi ağrım kalmadı düşünce rahatladım ama hamile olduğumu bilmiyordum korunuyordum nasıl oldu anlamadım

10 günlük gecikmede yaşanan düşük materyali bu kadar büyük olmaz canım. Başka bir sorun olabilir. Hemen acile git
Zaten 8 ay önce doğum yaptım üst üste 2 sezaryen oldum belki de artık vücudum kaldırmıyor ben ağustos ayında 24 gün arayla 2 kez kanama yaşadım eylülde olmadım hiç şimdi işte kanama başladım ağustos ayında 2 kez olunca ona başlamıştım

Back
X