• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük mü yaptım

Zeynepervaa

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2025
13
16
3
25
Düşük mü yaptım emin değilim daha önce yaşamadığımdan böyle bi durum sizlere sormak istedim şuan regliyim ama normalden çok kanamam var ve parça parça birşeyler düşüyor içimden normalde de olurdu ama bu kadar çok değil bu konu hakkında fikri olan var mı acaba

Kan pıhtısıdır o ya miyom falan vardır ya da hormonal dengesizlik olmuştur. Düşük tam olarak böyle bir şey değil.

Kan pıhtısıdır o ya miyom falan vardır ya da hormonal dengesizlik olmuştur. Düşük tam olarak böyle bir şey değil.
Bi kadın doğum uzmanına gidip muayene olmak istiyorum bu pıhtılar için miyom da olabilir dediğiniz gibi adetliyken mi gitmeliyim normal zamanda da gidebilir miyim peki

Bi kadın doğum uzmanına gidip muayene olmak istiyorum bu pıhtılar için miyom da olabilir dediğiniz gibi adetliyken mi gitmeliyim normal zamanda da gidebilir miyim peki
İstediğiniz zamanda gidin ama mutlaka gidinn benimde dediğiniz gibi pıhtılıydı reglim afedersiniz avuç kadar pıhtı geliyordu ama allahtan bir sorun cıkmadıı içiniz rahat etsin en azından

Back
X