B betul00 Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2014 1 0 1 Kayseri 21 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi betul00 #1 merhaba.be n 20 yasındayım. Nısanlıyım.prımolıt kullandım ve 2.gun nısanlımla ılıskıye gırdık. Sonrakı gun desolett kullandım.aradan 10 gun gectı bugun regl oldum.ama lavobaya gırdıgımde reglımle beraber bıraz buyuk derı parcaları geldıgını gordum.ınternetten bıraz arastırdım düsük yapmıs olabılecegım yazıyor. Yardım edın lutfen
merhaba.be n 20 yasındayım. Nısanlıyım.prımolıt kullandım ve 2.gun nısanlımla ılıskıye gırdık. Sonrakı gun desolett kullandım.aradan 10 gun gectı bugun regl oldum.ama lavobaya gırdıgımde reglımle beraber bıraz buyuk derı parcaları geldıgını gordum.ınternetten bıraz arastırdım düsük yapmıs olabılecegım yazıyor. Yardım edın lutfen
Night owl Just Love! Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2011 8.090 12.152 498 35 21 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi betul00 #2 adette zaten pıhtılar gelir bunlar birikmiş yumurtalardır. Deri parçası değildir zaten olamaz. O sürede cenin sadece bir kan pıhtısı oluyor ki, dedim gibi adette zaten pıhtı geliyor.
adette zaten pıhtılar gelir bunlar birikmiş yumurtalardır. Deri parçası değildir zaten olamaz. O sürede cenin sadece bir kan pıhtısı oluyor ki, dedim gibi adette zaten pıhtı geliyor.