Düşük mü

GozdeC03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2021
8
1
1
24
Merhaba bı konuda bişey soracaktım affedersiniz büyük abdestimi yaptığımda vajinadan kahve rengini kıvamlı leke düşüyor ama sadece tuvaletten sonra 5 haftalık gebeyim yaşayan oldu mu

Merhaba bı konuda bişey soracaktım affedersiniz büyük abdestimi yaptığımda vajinadan kahve rengini kıvamlı leke düşüyor ama sadece tuvaletten sonra 5 haftalık gebeyim yaşayan oldu mu
Büyüğünüzü yaparken mi çok mu ıkınıyorsunuz rengine göre farkediyor lekelerin ama yinede ilerde sorun çıkmaması için doktorunuzla görüşmenizi öneririm düşük tehlikeniz olabilir allah korusun ilaç başlatsın

Büyüğünüzü yaparken mi çok mu ıkınıyorsunuz rengine göre farkediyor lekelerin ama yinede ilerde sorun çıkmaması için doktorunuzla görüşmenizi öneririm düşük tehlikeniz olabilir allah korusun ilaç başlatsın
Bazen kabızlık oluyor ama şu 2 gündür yaşıyorum

Bazen kabızlık oluyor ama şu 2 gündür yaşıyorum
Doktoruna soyle. Bu haftalarda bende de olmuşdu hatta adet gibi bile oldu. Sorun yaratmadi. Igne fitille halletmişdim. Bi de kabizlik çok oluyorsa kabizliğa karşi ilaç kullan. Ben kullaniyordum ileri haftalarda. Zorlanma olmuyordu

benim arkadaşımda o dönemde yaşıyodu amaaa işte artık ondanmı yoksa nasipmi bilemedimm kalp atışı gününde düşük oldu :( kalp atışlarını duymadılar bencee yapmayın böyle şeylerr bekleyinn mercimeğe yazık günah..

Bende 5 haftalık hamıleyım ve bugun dusuk yapmaya basladım :( sızdekı son durum nedır,sabah kalktm tuvalete gıdınce kan gordum dr a gıttım betam 2509 den 1300 e düşmüş ,şimdide mınık mınık parcalar gelıyor ıdrarımla:( ınsallah sızınkı tutunur

Bende 5 haftalık hamıleyım ve bugun dusuk yapmaya basladım :KK43: sızdekı son durum nedır,sabah kalktm tuvalete gıdınce kan gordum dr a gıttım betam 2509 den 1300 e düşmüş ,şimdide mınık mınık parcalar gelıyor ıdrarımla:KK43: ınsallah sızınkı tutunur
Geçmiş olsun bendr şuan düşük yapıyorum beta hcg düşmüş çok kürtaj yapcaklar mı sizde ?

Geçmiş olsun bendr şuan düşük yapıyorum beta hcg düşmüş çok kürtaj yapcaklar mı sizde ?
Evet gece yaptılar malesef,çünkü pıhtılar aşırı fazlaydı vişne çürüğü siyah renkte :( guvendıgınız bı dr a gıdın hemen temızlesın,çünkü çok sıkıntılı bir süreç düşük..çok gecmıs olsun

Back
X