Düşük mü

mihrayla

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
25
3
286
Konya
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim hamile kaldığımdan beri ara ara kanamam oluyodu geçen haftada pıhtılı kanama oldu doktor düşük olursa yapılacak bişey yok şu an bi sebebi yok dedi. dünden beri baya yoğun pıhtılı şeklinde kanamam var iki ped değiştirdim merkeze uzağım düşüm mü bu başına gelen var mı

Son düzenleme:
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim hamile kaldığımdan beri ara ara kanamam oluyodu geçen haftada pıhtılı kanama oldu doktor düşük olursa yapılacak bişey yok şu an bi sebebi yok dedi. dünden beri baya yoğun pıhtılı şeklinde kanamam var iki ped değiştirdim merkeze uzağım düşüm mü bu başına gelen var mı
Kese ve bebegi görmüşmüydünüz?

Yanı doktorunuz tam bır sacmalık kanama varsa neden ıgne vermıyo ya da kullanıyomusumuz düşük ılmasın dıye progestan dex ıgnelerı var fıtıller var bu bebegın anneye tutunmasını o kanamanın gıtmesını saglıyo evet o bebek dusucekse sız hıc bısey yapamazsınız ama sonucta bunu engellemek ıcın seyler de var buyuk ıhtımal kanama alanınız vardır gıdıp bı ultrasondan baktırın bence bebegın kalp atısına vs 6 . Haftadan sonra kalp atısı gorulebılıyo kesede bısey varmı dıye baktırın yanı bunlar onemlı

Kese göründü sağlıklı büyüyor demişti kalp atışı için erken dedmişti pazartesi gidecektim
Bu durumu bizzat yaşadım. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Benim boş gebelikti. Kanamalarim başlamıştı. 7+6 da düşük yaptım. İlk gittiğim doktor progestan vermişti. Ancak sonrasında doktorumu değiştirdim. Kese olması gereken şekilde buyumemisti. Progestani biraktirdi. Sağlıklı bir gebelik değilse aslında onu uzun süre ilaçlarla vucutta tutarak bizlere zarar verme durumunun söz konusu olabileceğini söyledi. Eğer kese gelisiminizde problem yoksa dinlenin ilaçlarınızı kullanın ve kontrollerinizi ihmal etmeyin. Başta da söylediğim gibi umarim sağlıcakla kucağınıza alirsiniz💐

Kese gelişiminde sıkıntı yok demişti bu üçüncü doktor hepsi aynısını söyledi hayırlısı diyorum ama düşük nasıl bişey bilmiyorum ondan korkuyorum çok acı çekecek miyim psikolojik olarak çöktüm açıkcası

Back
X