Düşük mü?

kasmelike

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
34
7
1
24
Kızlar herkese merhaba öncelikle ben bu ay femara kullanmıştım doktorum yumurtan çatlamış dedi pazartesiye kadar bekle adet olmazsan hamilesindir gel test yaparız ona göre demişti dün akşam eşimle birlikte olduktan sonra akıntının içinde pembe kanama gördüm dedim herhalde regl oluyorum ama sabaha kadar hiçbişey gelmedi önceden regl olacağımı belimin sol tarafından anlardım bir hafta öncesinden ama hiç böyle bir yaşamadım bu ay her neyse pembe açık şekilde kanamam başladı dediğim gibi regl oluyorum sandım sonra birden alt kasıklarım sancılanmaya başladı sırtım sızlamaya başladı lavaboya koştum bişey düştüğünü hissettim sancıyla beraber direk peçeteye düştü nasıl desem böyle açık pembe renkte kıvrımlı içi beyaz bir pıhtı sonra sancım hafifledi gibi uzandım eşimi aradım kötüyüm regl ağrım çok fazla ilk defa böyle geçiyor dedim ki gerçekten de ben ağrı hiç hissetmem sadece bel ağrım olur birden tekrar sancı arttı lavaboya koştum yine aynı normal şekilde parça geldi şuan hala sancım var ama hafif test alsam çıkar mı düşük yapmış olsam ya da kanda mı kesin çıkar çok mutsuzum

Test alsanız da çıkar kan verseniz de çıkar canım şuan düşük yapıyorsan çünkü kandan silinmesi ortalama 1 hafta 10 gün oluyor değerin
Bende içinizde ukte kalacağına yaptırın hem elzem bi durum varsa öğrenip doktora da gözükmüş olursunuz

Çok teşekkür ederim canım eşimin gelmesini bekliyorum işten hala rahmimin üst tarafı sancılanıyor ayakta bile duramıyorum ilk defa sancı çekiyorum umarım düşük değildir o beni daha kötü eder

Çok teşekkür ederim canım eşimin gelmesini bekliyorum işten hala rahmimin üst tarafı sancılanıyor ayakta bile duramıyorum ilk defa sancı çekiyorum umarım düşük değildir o beni daha kötü eder
Umarım canım en azından düşük değil düşük tehdidin varsa öğrenirsin ilaca başlar Allah hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…