- 14 Şubat 2017
- 2
- 1
- 1
- Konu Sahibi Hopeless18
-
Bu yaz için yurtdışı seçeneğinden feragat edin ve yaz okuluna asılın bana kalırsa. Sonra toparlamak zor oluyor. Korkutmak istemem de bölümün zorluğuna göre çığ gibi büyüyebilir ders yükü.
Bu yaz için yurtdışı seçeneğinden feragat edin ve yaz okuluna asılın bana kalırsa. Sonra toparlamak zor oluyor. Korkutmak istemem de bölümün zorluğuna göre çığ gibi büyüyebilir ders yükü.
Zor bir bölüm değil aslında sadece ben dersleri boşladım ama riske atma şansım da yok haklısınız. Sadece 3 4 ay amerika'da yaşama fikri, geleceğime ve kişiliğime katkıları çok cezbedici geliyor düşününce. Ama mantıklı olan yaz okulu dediğiniz gibi. Teşekkür ederimBu yaz için yurtdışı seçeneğinden feragat edin ve yaz okuluna asılın bana kalırsa. Sonra toparlamak zor oluyor. Korkutmak istemem de bölümün zorluğuna göre çığ gibi büyüyebilir ders yükü.
Bence hala ciddiyetini algilamamissin. Alttan kalan derslerini yaz okulunda verecegini dusunup ikinci donem de gevseklik ediyorsun ve derslerini yaz okuluna biraktigin halde yazin yurtdisina gitme fikri daha cazip geliyor. Yani hala derslerine gereken onemi vermiyorsun. Keske asilsan derslerine ama bence sen bu okulu birakirsin. Simdi kizabilirsin bu yorumuma ama ileride biraktiginda aklina gelirim. O potansiyeli gordum sen de maalesefHerkese iyi geceler. Üniversiteye yeni başladım birinci sınıf ikinci dönemdeyim ama malesef çok büyük bir akılsızlık yapıp ilk dönem derslerime çok asılmadım alttan 4 dersim kaldı. 2. Dönem içinde şartlı var ve şimdi 2 tanesini alamıyorum yani alttan 6 dersim kaldı. Yaz okulu ile halledilir diye düşünüyodum ama halam yurtdışında yaşıyor ve yazları yanına gidersem bana yanında ve kendi alanımda iş ayarlayabileceğini söyledi. Yani her yaz oraya gidip çalışma imkanım var ama aynı zamanda en büyük hayalim olan erasmus için de ortalamamı yükseltmem gerek.
Notlarım için gerçekten pişmanım lütfen daha önce düşünecektin gibi zaten farkında olduğum ve üzüntüsünü yaşadığım şeyleri söylemeyin
Ne zamandır düşünüyorum ama bir türlü mantıklı bir karar verebilmiş değilim. Benim yerimde olsanız siz ne yapardınız? Lütfen dışarıdan bakan birisi olarak size mantıklı gelen görüşlerinizi yazar mısınız?
erasmus ıcın not ortalaması kac olmalı bılmıyorum ama o derslerı yaz okuluna kalmadan da fazla kredı alıp kurtarabılırsınız benım ılk sene ılk donem aldıgım toplam 10 dres vardı ıkısınden muaftım ıkısınden gectım 6 dersten kaldım cunku okula ugramıyordum ve sonrasında her yıl ekstra kaldıgım bır ıkı dersle bırlıkte tum kredı hakkımı sonuna kadar kullanıp dört yılda mezun oldum...Herkese iyi geceler. Üniversiteye yeni başladım birinci sınıf ikinci dönemdeyim ama malesef çok büyük bir akılsızlık yapıp ilk dönem derslerime çok asılmadım alttan 4 dersim kaldı. 2. Dönem içinde şartlı var ve şimdi 2 tanesini alamıyorum yani alttan 6 dersim kaldı. Yaz okulu ile halledilir diye düşünüyodum ama halam yurtdışında yaşıyor ve yazları yanına gidersem bana yanında ve kendi alanımda iş ayarlayabileceğini söyledi. Yani her yaz oraya gidip çalışma imkanım var ama aynı zamanda en büyük hayalim olan erasmus için de ortalamamı yükseltmem gerek.
Notlarım için gerçekten pişmanım lütfen daha önce düşünecektin gibi zaten farkında olduğum ve üzüntüsünü yaşadığım şeyleri söylemeyin
Ne zamandır düşünüyorum ama bir türlü mantıklı bir karar verebilmiş değilim. Benim yerimde olsanız siz ne yapardınız? Lütfen dışarıdan bakan birisi olarak size mantıklı gelen görüşlerinizi yazar mısınız?
mantıklı olan ne yapıp edip alttan kalan derslerini vermek.Herkese iyi geceler. Üniversiteye yeni başladım birinci sınıf ikinci dönemdeyim ama malesef çok büyük bir akılsızlık yapıp ilk dönem derslerime çok asılmadım alttan 4 dersim kaldı. 2. Dönem içinde şartlı var ve şimdi 2 tanesini alamıyorum yani alttan 6 dersim kaldı. Yaz okulu ile halledilir diye düşünüyodum ama halam yurtdışında yaşıyor ve yazları yanına gidersem bana yanında ve kendi alanımda iş ayarlayabileceğini söyledi. Yani her yaz oraya gidip çalışma imkanım var ama aynı zamanda en büyük hayalim olan erasmus için de ortalamamı yükseltmem gerek.
+1 seneye gidersin hem 1 sene daha o alanda bilgin olur derslerle ilgli. 2. sene biterken dersin kalmazsa erasmus a da başvurursunBu yaz için yurtdışı seçeneğinden feragat edin ve yaz okuluna asılın bana kalırsa. Sonra toparlamak zor oluyor. Korkutmak istemem de bölümün zorluğuna göre çığ gibi büyüyebilir ders yükü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?