- 14 Şubat 2017
- 2
- 1
- 1
- Konu Sahibi Hopeless18
Herkese iyi geceler. Üniversiteye yeni başladım birinci sınıf ikinci dönemdeyim ama malesef çok büyük bir akılsızlık yapıp ilk dönem derslerime çok asılmadım alttan 4 dersim kaldı. 2. Dönem içinde şartlı var ve şimdi 2 tanesini alamıyorum yani alttan 6 dersim kaldı. Yaz okulu ile halledilir diye düşünüyodum ama halam yurtdışında yaşıyor ve yazları yanına gidersem bana yanında ve kendi alanımda iş ayarlayabileceğini söyledi. Yani her yaz oraya gidip çalışma imkanım var ama aynı zamanda en büyük hayalim olan erasmus için de ortalamamı yükseltmem gerek.
Notlarım için gerçekten pişmanım lütfen daha önce düşünecektin gibi zaten farkında olduğum ve üzüntüsünü yaşadığım şeyleri söylemeyin
Ne zamandır düşünüyorum ama bir türlü mantıklı bir karar verebilmiş değilim. Benim yerimde olsanız siz ne yapardınız? Lütfen dışarıdan bakan birisi olarak size mantıklı gelen görüşlerinizi yazar mısınız?
Notlarım için gerçekten pişmanım lütfen daha önce düşünecektin gibi zaten farkında olduğum ve üzüntüsünü yaşadığım şeyleri söylemeyin

Ne zamandır düşünüyorum ama bir türlü mantıklı bir karar verebilmiş değilim. Benim yerimde olsanız siz ne yapardınız? Lütfen dışarıdan bakan birisi olarak size mantıklı gelen görüşlerinizi yazar mısınız?