Fotoğrafı kaldırın acilFotoğraf için çok ama çok özür dilerimDüşük sonrası bu pıhtı gibi 6 tane düştü. Acaba halen bebek düşmemiş mi veya dusuklerimin sebebi kanımdaki pistilasmami önceki düşüğün 1yil önceydi 6 haftalikken düştü fakat bu son regle göre 8 ultrasona gore 6+3 idi. Norml mi bu kadar büyük pıhtı gelmesi.
Gayet normal pıhtı gelmesi sadece bebek düşmüyor. vajina içi temizleniyor . Ban yemeden kaldırın fotoğrafı. 5-6 haftalıkken bende düşürdüm 1-2 gün geliyor bu pıhtı sonra normal kanamaya dönüyorFotoğraf için çok ama çok özür dilerimDüşük sonrası bu pıhtı gibi 6 tane düştü. Acaba halen bebek düşmemiş mi veya dusuklerimin sebebi kanımdaki pistilasmami önceki düşüğün 1yil önceydi 6 haftalikken düştü fakat bu son regle göre 8 ultrasona gore 6+3 idi. Norml mi bu kadar büyük pıhtı gelmesi.
Bende daha önce düşük yaptım fakat bu kadar büyük ve ağır değildi pihtilar. Bir düşüyor içimden baya kocaman açılıyor sanki rahmim ve arrdindan çok kan dökülüyor. İçerde parça mi kalmış diye düşünüyorm artık. Dusuklerin sebebi de kan sulandırıcı kullanmam mi gerekiyor diye de düşündüm bu kadr buyuk pihtidan sonraGayet normal pıhtı gelmesi sadece bebek düşmüyor. vajina içi temizleniyor . Ban yemeden kaldırın fotoğrafı. 5-6 haftalıkken bende düşürdüm 1-2 gün geliyor bu pıhtı sonra normal kanamaya dönüyor
Nasıl kaldiracam gorunmuo fotolarGayet normal pıhtı gelmesi sadece bebek düşmüyor. vajina içi temizleniyor . Ban yemeden kaldırın fotoğrafı. 5-6 haftalıkken bende düşürdüm 1-2 gün geliyor bu pıhtı sonra normal kanamaya dönüyor
Kalkmış foto her gebelik farklı olur canım . Ama bu ilk düşüğün değilse kesinlikle trambafoli genetik testi yaptır pıhtılaşma içinNasıl kaldiracam gorunmuo fotolar
Türkiye'de değilim. Gidiyim ilk isim yaptirmak kesinlikle. Bnde durduk yere başladı sadece kanama idi gece doktora gittim ilaç vermediler sonra aynı gün akşam yine gittim çünkü pıhtı başlamıştı. Kesedeki bebeği görmek için vajinal baktılar. Vardı bebek ama kalp atışı için 1 hafta verdiler. Hcg 41907.8 di .Herşey güzel dediler Ağrı kesici serum istedim takmadilar. Kendiliğinden azalacak kan ağrı normaln rahim büyüyor dediler. dusuk önleyici ve ağrı kesici yazdılar ama ben duramadim ewe gelince resmen öldüm dirildim çok aci cektim. .Kalkmış foto her gebelik farklı olur canım . Ama bu ilk düşüğün değilse kesinlikle trambafoli genetik testi yaptır pıhtılaşma için
Benim ilk gün böyle küçüklü irili parçalar geldi sonraki günle normal kanamaya geçti . 1 saatte afedersiniz 5 ped değiştiriyordum .
Aaaa aslında kanama başladığı gibi hap vermesi gerekiyordu düşük yapma diye :/Türkiye'de değilim. Gidiyim ilk isim yaptirmak kesinlikle. Bnde durduk yere başladı sadece kanama idi gece doktora gittim ilaç vermediler sonra aynı gün akşam yine gittim çünkü pıhtı başlamıştı. Kesedeki bebeği görmek için vajinal baktılar. Vardı bebek ama kalp atışı için 1 hafta verdiler. Hcg 41907.8 di .Herşey güzel dediler Ağrı kesici serum istedim takmadilar. Kendiliğinden azalacak kan ağrı normaln rahim büyüyor dediler. dusuk önleyici ve ağrı kesici yazdılar ama ben duramadim ewe gelince resmen öldüm dirildim çok aci cektim. .
Bu gece 4te bıdaha gittim yine ultrasonda bebeği görmedi diye alttan baktı. Ve ağrım daha da arttı sonrasında kocaman pihtilar düştü. Söyledik aksam geldim kesede bebek var yinede yaptırdılar. Ne olduysa ondan sonra oldu. Şuan halen ağrı çekiyorum
İşte ilk gittiğim hastene vajinal bakmadı eliyle baktı rahim açık mi diye kapalıydı. Orda sadece karından bakarak keseyi gördüler o yüzden ilaç vermediler. 2. Hastane karından birda vajinal baktı öyle gordu bebeği ama kalp yoktu ayrıca kanama ve ağrım olmasına rağmen yatisimi yapmadı herşey çok güzel gidebilirsin dedi . Gece gittim aynı yere Allah in takdiri diyor bize kafayı yedik zaten. Şimdi hangi hastaneye gidecem bılmıyorum.dusup düşmediğini anlamak için . Uçağa da binemem bu ağrıylaAaaa aslında kanama başladığı gibi hap vermesi gerekiyordu düşük yapma diye :/
Çok geçmiş olsun canım biliyorum o ağrıyı sanki taş var çıkmıyormuş gibi tuhaf bir ağrı .
Ama o testi ihmal etme yaptır muhakkak
Ewet şuan öyle hissediyorum acaba düşmedi mi. Ama her zmnki yerinde hissetmiyorum sadece idrar birikir ya o kısımda dolgunluk ağrı var. Oturamiyorum afedersin ama sanki penisin üzerine oturuyor gibi ağrı gibi bişi hissediyorum.elimle bastırınca da acıyorAaaa aslında kanama başladığı gibi hap vermesi gerekiyordu düşük yapma diye :/
Çok geçmiş olsun canım biliyorum o ağrıyı sanki taş var çıkmıyormuş gibi tuhaf bir ağrı .
Ama o testi ihmal etme yaptır muhakkak
Canım yüksek ihtimalle düşmüştürEwet şuan öyle hissediyorum acaba düşmedi mi. Ama her zmnki yerinde hissetmiyorum sadece idrar birikir ya o kısımda dolgunluk ağrı var. Oturamiyorum afedersin ama sanki penisin üzerine oturuyor gibi ağrı gibi bişi hissediyorum.elimle bastırınca da acıyor
Ama o ilk gün kıvranıyordum bacaklarımı karnıma çekip yatıyordum o azda olsa rahatlatıyorCanım yüksek ihtimalle düşmüştüro kadar pıhtılı kanamaya düşmeme olacağını sanmıyorum üzgünüm
Benim doktorum düşecek demişti , istersen kürtaj istersen de bekleyelim kendi düşsün ama çok ağrılı olur dedi . Bende kürtajdan çekindim açıkçası yumurtalıklarıma zarar verir diye bekledim . Zaten 2 gün sonra az bi kan gelmeye başladı ertesi gün pıhtılı parçalar düştü . Sonraki gün artık pıhtılar gitti ve normal kan gelmeye başladı ama ağrısı hiç dinmedi dayanamadım ağrı kesici içtim . Kanamam bitince de alttan muayene oldum içerde parça kalmamış dedi doktorum kürtaj gerekmedi şükür
Sen istersen için rahat etsin başka bir doktora git aynı yere gitme bence baksana ilgilenmemişler bile
Gittim cnm başka hastaneye. O da direkt eliyle baktı rahim açık ama düşmemiş dedi, ultrason a yolladı hem karın hem vajinal düşmek üzere dedi . Son hastaneden çıkmadan eliyle tekrar bisiler yaptı,hatta eline bı alet aldı düşecek dedi görünüyor dedi oynadı biseyle içerde ağrım dindi biraz ama ne yaptı bilmiyorumm. Şuan ağrım yok çok yürüdüm düşsün diye bitki çayları içiyorum henüz düşmediCanım yüksek ihtimalle düşmüştüro kadar pıhtılı kanamaya düşmeme olacağını sanmıyorum üzgünüm
Benim doktorum düşecek demişti , istersen kürtaj istersen de bekleyelim kendi düşsün ama çok ağrılı olur dedi . Bende kürtajdan çekindim açıkçası yumurtalıklarıma zarar verir diye bekledim . Zaten 2 gün sonra az bi kan gelmeye başladı ertesi gün pıhtılı parçalar düştü . Sonraki gün artık pıhtılar gitti ve normal kan gelmeye başladı ama ağrısı hiç dinmedi dayanamadım ağrı kesici içtim . Kanamam bitince de alttan muayene oldum içerde parça kalmamış dedi doktorum kürtaj gerekmedi şükür
Sen istersen için rahat etsin başka bir doktora git aynı yere gitme bence baksana ilgilenmemişler bile
İnan ben öyle bile uyuyamiyordum. 3 gün nasıl geçti bilmiyorum. Ağrıdan kollarımı isirmisimAma o ilk gün kıvranıyordum bacaklarımı karnıma çekip yatıyordum o azda olsa rahatlatıyor
Evet canım uzun inci sopa gibi bir şey sanırım baktığı şey seninkinindeGittim cnm başka hastaneye. O da direkt eliyle baktı rahim açık ama düşmemiş dedi, ultrason a yolladı hem karın hem vajinal düşmek üzere dedi . Son hastaneden çıkmadan eliyle tekrar bisiler yaptı,hatta eline bı alet aldı düşecek dedi görünüyor dedi oynadı biseyle içerde ağrım dindi biraz ama ne yaptı bilmiyorumm. Şuan ağrım yok çok yürüdüm düşsün diye bitki çayları içiyorum henüz düşmedi
evet progestron başlayabilirdi aslında düşme ihtimalini göze alarakİnan ben öyle bile uyuyamiyordum. 3 gün nasıl geçti bilmiyorum. Ağrıdan kollarımı isirmisimbence bebeğim doktor ihmali yüzünden düştü çünkü değeri 41907 yani, çok basit ilaç verip yollıcakti bunlar kurcaladikca kurcaladi. Resmen şuan artık içimde ne cinsellige ait duygu kaldı nede doktora gidecek hal.
Bana da dedi ya kürtaj yada çekersin ağrıyı diye ben istemedim ewe geldim. İnşallah gerek kalmaz, ama şuan kanamada pıhtı hiç oluşmuyor. Sadece kan gidiyor az miktarda norml mi
Evet canım uzun inci sopa gibi bir şey sanırım baktığı şey seninkininde
evet progestron başlayabilirdi aslında düşme ihtimalini göze alarak
Seni çok iyi anlıyorum düşükten sonra 1 ay bende cinsellik yaşamak istemedim hatta yaşamadım da çok normal canım böyle hissetmen ama sonra toparlandım sende kısa sürede toparlanacaksın inşallah
Tekrar pıhtı da gelebilir düşmemiş tam dediyse umarım kürtaja gerek kalmayacakama bi 4-5 gün sonra beta na tekrar baktır bi sağlık ocağında bi ne kadar düşmüş betan gör . Benim 0-2 değer çıkana kadar baktırmıştı
kan tahlili kesınlıkle yapmıyorlar burda. Ben kanama ıcım gıttıgımde kndım dedım hcg bakalım. Onun harıcı onların tek yaptıgı vajinaya ellerını sokmak veya vajinal ultrason
Ewet normal o zmn onunla kurcslaması.korkuyorum bı mucize olur da tutunursa dıye bılıyor musun. O kdr işlemden sonraEvet canım uzun inci sopa gibi bir şey sanırım baktığı şey seninkininde
evet progestron başlayabilirdi aslında düşme ihtimalini göze alarak
Seni çok iyi anlıyorum düşükten sonra 1 ay bende cinsellik yaşamak istemedim hatta yaşamadım da çok normal canım böyle hissetmen ama sonra toparlandım sende kısa sürede toparlanacaksın inşallah
Tekrar pıhtı da gelebilir düşmemiş tam dediyse umarım kürtaja gerek kalmayacakama bi 4-5 gün sonra beta na tekrar baktır bi sağlık ocağında bi ne kadar düşmüş betan gör . Benim 0-2 değer çıkana kadar baktırmıştı
Sız kac haftalıkken düşuk yaptınız. Kürtaj a gerek kaldı mıEwet normal o zmn onunla kurcslaması.korkuyorum bı mucize olur da tutunursa dıye bılıyor musun. O kdr işlemden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?