Düşük progesteron ile hamile kalanlar ?

kubusnn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2024
559
102
18
25
Düşük progesteron ile hamile kalan var mı ? Kaldıysanız değer kaçtı yumurtlamadan kaç gün sonra tahlil yaptırdınız ?

Düşük progesteron ile hamile kalan var mı ? Kaldıysanız değer kaçtı yumurtlamadan kaç gün sonra tahlil yaptırdınız ?
Düşük progesteron düşük riski demek. Tam olarak nasıl bi düşüklükten bahsediyorsunuz
Zaten sağlıklı bir döllenme ise progesteron da sağlıkla yükselir
Bazı doktorlar çatlamadan sonra hemen progesteron başlıyor
Yeter ki döllenme sağlıklı olsun

Düşük progesteron düşük riski demek. Tam olarak nasıl bi düşüklükten bahsediyorsunuz
Zaten sağlıklı bir döllenme ise progesteron da sağlıkla yükselir
Bazı doktorlar çatlamadan sonra hemen progesteron başlıyor
Yeter ki döllenme sağlıklı olsun
14,15 Mayıs yumurtlama ortalama 20mm de çatladı tahminimce ovulasyon ve doktor kontrolü ile dün progesteron testi verdim 6.31 çıktı gerçi daha önce 20 üzeri hamile kalmadım

14,15 Mayıs yumurtlama ortalama 20mm de çatladı tahminimce ovulasyon ve doktor kontrolü ile dün progesteron testi verdim 6.31 çıktı gerçi daha önce 20 üzeri hamile kalmadım
Kesin mi o tarihte yumurtlama olduğu

Benim hcg değerim 4000ken progesteronum 10du canım düşük derken bundan bahsediyorsan eğer

Benim hcg değerim 4000ken progesteronum 10du canım düşük derken bundan bahsediyorsan eğer
Hayır ben henüz hamile değilim ama benimde bir önceki hamileliğimde bakmışlardı 9 küsür çıkmıştı yine düşüktü :/ şimdi hamile kalmak için uğraşıyorum düşük progesteronla hamile kalanlar var mı diye 🥹

Back
X